reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

jejuuuu niektore spac nie moga ehehe co za godziny wpisow ;-):-D

ja dzis mowie DZIENDOBEREK, milej niedzieli i do juterka ;-)
Jade dzis do tesciowej na obiadek i pewnie dzien u niej zleci ;-)
paaaaaa ;-)

reklama
Hej Kochane! my skończylismy o 23,30 i 00,00 do łożka rafiłam dopiero....byłam mega zmęczona, do tego całą noc miałam tak twardy brzuch że schizowałam...ogólnie brzuch mnie bolał jak mi go ktoś skopał z zewnątrz...ale mała Kruszynka rano dała znac o sobie i teraz też coś się tam kręci więc się uspokoiłam...dzisiaj kolejny maraton....koledzy z klasy....tu będę musiala zacisnąć mocno zęby jak szaleńcy przejdą próg mojego domu :p

Dzień Dobry Brzuszki!!!
U mnie słonecznie ale zimnoooooooo, w nocy był mróz...zamiast wiosna, to wraca zima. Mam nadzieję, że na krótko....
Buziaki dla Was i Miłego Dnia życzę!!!

i ja witam.u mnie słonecznie,ale w cieniu przymrozek widac było.jadę zaraz na kawkę do koleżanki,wszędzie byleby nie w domu...
co do spania,to ja juz wytrzymac nie mogę,jak leże,to sobie pozycji żadnej wygodnej znaleźć nie mogę :no:,i tak nie i tak nie,a tu jeszcze tyle czasu...

Dzień dobry:)

Zimno na dworze, ale słoneczko jest:) Miłego dzionka!

Ja pędzę na śniadanie (legendarny twarożek z rzodkiewką i ze szczypiorkiem), potem sprzątanie (wczoraj w końcu nie dałam rady), a potem obiad u babci:)

Buuuuźka:***

Cześć brzuszki

Witam się z Wami w ten mrozny poranek.Kawka już wypita, śniadanko zjedzone.Synek poszedł z babcią do kościoła a po 11,30 jadę po nich i do babci na obiadek:tak:

Miłego dnia kochane:*

To i ja się witam :) Mąż odprawiony do susharni, więc dzień nudów mnie czeka ;) Ale za to jaki piękny i ciepły dzień !! Wyszłam na dwór dac buziaka na do widzenia mężusiowi i byłam w krótkim rękawku I BYŁO CIEPŁO MI !!!!!!! O szczęście niepojęte... ;) :p

reklama
Silva, u mnie dziś też takie śniadanko było :)

Agabre, nie pamiętam czy w tym wątku pisałaś, że będziesz w kwietniu w 3mieście. Ja jeszcze przez kwiecień pracuję więc ewentualne spotkanko najlepiej w weekend albo po południu :)

Trasia, już jakiś czas temu mi się przypomniało - jak tam sytuacja z nutami? Udało się koleżance wszystko załatwić?

Wstyd przyznać, ale ja jeszcze w piżamie:zawstydzona/y: Lecę się ogarnąć i pójdę z młodym do sklepu, póki ładne słoneczko świeci :)
Miłego dnia :)

Do góry