reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ato może tak DSC02877 (Large).jpg

reklama
Gosiagro - nie robiliśmy jeszcze kolejnej morfologii i nie wiem kiedy będzie robiona, lekarz nie widzi póki co potrzeby...
konniczynka - no to współczuje z takim zamrażalnikiem, ja ot by nie dała rady bo dużo mrożę:tak: to u mnie z pożyciem jest podobnie jak u Ciebie;-)

Gosiagro i konniczynka - dziękuję za nawiązania do moich ostatnich postów, tylko Wy je zauważyłyście..:no:

kasiajanicka - powodzenia moherami! masz tam ciekawie nie ma co, dobrze, że do nas nie docierają :tak:
koriander - nie martw się tak refluksem, tak jak dziewczyny napisały, dobrze, że wiesz o co chodzi, Z tego co wiem to warto kłaść dziecko na takiej klinowej poduszce, by miało główkę wyżej!

zyrraffka - my też nie mierzymy czasu wychodzimy jak woda chłodniejsza albo jak się Nelci coś nie podoba co się baaardzo rzadko zdarza

emalia - nie wierzę w to co widzę!!!!!!!!!! A jaki uśmiech na buźce!

Co przekręcania się to u nas też nie ma jeszcze żadnych obrotów, czytając Was można wpaść w myślenie, że coś jest nie tak, ale wiem, że dziecko do 6 miesiąca ma czas by to opanować, więc spokojnie do tego podchodzę, z tego co widzę Kornelka woli mała motorykę ćwiczyć, umie już przełożyć grzechotkę z ręki do ręki, bawić się oburącz zabawką czy też co jej się dziś po raz pierwszy zdarzyło wyjąc sobie sama smoczka i za chwilkę włożyć do buźki :)
Ciekawe jaka nocka przed nami, zaczęłam się zastanawiać czy moja Nelcia nie reaguje na pełnię!:baffled:

pewnie Lencja nie ma się czym martwić, tym bardzie że Kormelka postawiła pierwszeństwo na inne umiejętności, bardziej precyzynje:))

Dobranoc, postanowiłam odkleić się od fotela umyś i spać, łóżeczko już sobie pościeliłam

Co przekręcania się to u nas też nie ma jeszcze żadnych obrotów, czytając Was można wpaść w myślenie, że coś jest nie tak, ale wiem, że dziecko do 6 miesiąca ma czas by to opanować, więc spokojnie do tego podchodzę, z tego co widzę Kornelka woli mała motorykę ćwiczyć, umie już przełożyć grzechotkę z ręki do ręki, bawić się oburącz zabawką czy też co jej się dziś po raz pierwszy zdarzyło wyjąc sobie sama smoczka i za chwilkę włożyć do buźki :)
Widze, ze nasze maluchy maja podobne upodobania:-) moja Emilcia tez grzechotke przeklada z raczki do raczki, wklada ja z upodobaniem do buzi, a smoczek to juz sie dawno nauczyla wkladac i wyjmowac :tak:

Ide zajac sie moim P., poki jeszcze nie zasypiam na stojaco :-p

koriander - ach te dolegliwości niemowlęce, będzie dobrze, odpowiednia dieta i mała z tego wyrośnie. zdrowka dla Lilianki

lena - ja mierze pod paszką i w pupie

kasiek - a osłuchiwali małego?Może sie ślini aż tak i przez ślinkę kaszle

nadika, Lencja - spokojnie na obroty jeszcze czas:tak:Natanek i Kornelka niebawem się nauczą

zyrafka - trzymam kciuki za nocke:tak:

emalia - fotka z psem świetna, Jas jaki zadowolony w foteliku:-D

agi - ciesze sie ze Polci przeszło

A może bym tak spać poszła:rofl2:

wszystkim chorowitkom dużo zdrówka

emalia śmiesznie z tym psem;) A co pies na to że Jasiek chce go wsadzać do buzi?;-) Mały wie co dobre:) Mleko już mu się znudziło;-)

lencja no właśnie, moja już od dawna sama wyciąga i wkłada smoczka (bo tata ją nauczył):-) Ale nic poza tym specjalnego. Nawet jak ją obracam to nie za bardzo ją to interesuje.

Kąpiel również kończymy wraz z oziębieniem wody;-)

lena ja temperaturę mierzę w uchu. Ale coś jest nie tak chyba z tym moim termometrem, bo zawsze ma jakąś taką dziwną:-(

Moja maruda postanowiła sobie po jedzeniu urządzić przerwę w spaniu. Także leży i gada od 0,5h więc sądzę że czeka mnie jeszcze drugie tyle:-(

reklama
Miłych snów takich zboczonych;)

tiaaa dzięki - pająk mi się śnił :/ bleeeee (boje się pająków)

Tylko snów zboczonych? A co z jawą? ;p Przecież dzieci śpią ;p

dzieci śpią ale mąż na imprezie był, przyjechał na 3 godz spac i do tyrki :(

hejus laseczki

ja wpadam z browarkiem zyczysc seksistowskich snow

no wiec po 2 jestem pijana w sztab :)))

tej to dobrze :p

emalia - rośnie ci pożeracz słodkości :D

A poza tym mówię dzień dobry i uciekam do mojego krzykacza :)

Do góry