zyrraffka
Szczęśliwa mama
AniaCh- super wieści, tylko dziwi mnie ta opinia lekarza na temat badania ginekologicznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grartuluje!! Super,ale jaka on jest juz duza... chyba szykuje sie jakies 4,5kg,co?? hehe,zartuje;-)zreszta niewazne,wazne by byla najzdrowsza na swiecie!!Widziałam moje maleństwo na usg:-)CUDO!!!!!!! Wszystko w normie serduszko ladnie bije, wszystkie organy jak należyi te stópki słodkie Jeśli chodzi o płeć, to nie bardzo było widaćmoja ginka mówila że jeśli mialaby sugerować coś, to jej to wygląda na dziewczynkę:-)bo siusiaka to ona tam nie widzi ale 100% pewności nie daje. Dokladnych wymiarów dzidzi nie będę tu podawać, napiszę tylko że waży już ok 700g Tyle szczęścia w moim brzuchu:-)
Witam nową mamusie, która dodatkowo zasili wrocławiankiWitam,
Mam już synka w czerwcu skończy 5 lat. Teraz czekamy na drugiego urwiska termin mam na 8.06. I już nie mogę się doczekać. :-)
Gratuluje dobrych wieści, i synusia.Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
Ja juz po wizycie. Ptaszek nie odlecial. Moj Filip pozostal Filipem,nie zmienil sie w Filipinke Ciesze sie,bo wszystko ok,choc tu za wiele nie mowia, tylko,ze dobrze jest i tako. Musze teraz rozgryzc to co dtslalam napisane na kartce,te wszystkie pomiary... Chyba kiedys widzialam,jak ktoras z Was pisala wyniki tymi skrotami np. BPD, HC, TCD, Va/H, Vp/H, AC, FL, HC/AC...napisalam wszystkie. Jak wiecie to dajcie znac,ja bede szukala tego w necie. Poza tym nic mi nie zrobili,nawet nie bylo wazenia,ani mierzenia cisnienia...Jak zapytalam o szyjke macicy to pani zrobila wielkie oczy,mowiac,ze tego sie nie bada jak ciaz nie jest zagrozona,ani nie przebywalam zadnych operacji... heh Nikt mnie tu jeszcze nie zbadal ginekologicznie. Ostatnie badanie mialam jak stwierdzano mi ciaze...Nie podoba mi sie to,ale nie bede martwic sie na zapas. Filipek jest cudowny. Lapal raczkami za stopki i sobie podskakiwal. Wazy 364gramy i mierzy ponad18cm.Juz kocham go nad zycie
Tutaj przez cala cia\ze nie masz spotkania z ginekologiem i zadnego badania. Tylko krew, mocz-za kazdym razem jak spotykasz sie z polozna a to jest mniej wiecej co 1,5miesiaca. No i z polozna rozmaiwasz, mowisz jej co sie dzieje,moze jakby cos ja niepokoilo to by dala wtedy na jakies badania... nie wiem.AniaCh- super wieści, tylko dziwi mnie ta opinia lekarza na temat badania ginekologicznego
oo, to dzis wiecej wizyt, nie wiedzialam nawet bo ostatnio nie jestm nabiezaco 3mam kciuki laseczki!Aniu, piekny opis figli! Fantastycznie że Filipek fikał i że wszystko jest jak byc powinno Tylko faktycznie dziwne podejście maja tamtejsi lekarze To nawet mój konował nie podchodzi tak bardzo na luzie do mmojej ciązy.
No to jeszcze czekamy na Mamę Mikołaja i Kajdusię.
Dzieki wielkie, juz wiem co znaczy wiekoszosc z tych tamjemniczych skrotowJa też jestem w szoku, jak wracam do was po chwilowej nieobecności ile mam do nadrobienia:-)
AniaCh jeżeli chodzi o skróty www.MamyDziecko.pl - Jak odczytać skróty na wyniku badania USG