karmelek94
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny
1 kreska tak jak myślałam czekam na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie chce sobie robić nadziei tym bardziej, że o 2 synków długo się starałam. wolę myśleć, że lada chwila i dostane @Jeszcze wszystko możliwe!
hej dziewczyny
1 kreska tak jak myślałam [emoji19] czekam na @
zobaczymy za jakiś czas jak to będzieKurcze :/.. Wiesz jedynie mogę Cie pocieszyć, że czasami test później wykazuje pozytywny, bo np mogło dojść do poznego zapłodnienia...
No to działajmyJa też kochana!!! Wzięłam proszki które miałam wziąć na lepszą owulacje
Współczuję..... Teraz żeby @ szybko przyszła i do dzielahej dziewczyny
Doskonale Cię rozumiem. Ostatnio miałam to samo, wiem co czujesz. Ale nie przejmuj się, może następnym razem się uda. Postaraj się wrzucić na luz. Choć wiem, że to ciężkie. Ale z drugiej strony naprawdę pomaga. I kochana głowa do góry!! Moze akurat następnym razem się uda. No chyba że @ ci nie przyjdzie to jest jeszcze cień nadziei. Ale lepiej twardo stąpać po ziemi. Rozczarowanie w takiej sytuacji jest za bardzo brutalne.nie chce sobie robić nadziei tym bardziej, że o 2 synków długo się starałam. wolę myśleć, że lada chwila i dostane @
Co ja bym teraz dała żeby mi @ przyszła . Oby jakoś wytrzymać do środy może lekarz rozjaśni mi trochę moja sytuacjęWspółczuję..... Teraz żeby @ szybko przyszła i do dziela