reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

O jeeej przykro mi kochana... Doskonale wiem co czułaś po tych negatywach, w poprzednim co prawda niekontrolowanym cyklu (nie patrzyłam kiedy owu itp) też miałam negatyw, nigdy nie czułam takiego zawodu jak wtedy, nie sądziłam jeszcze że może być tak ciężko z tym tematem, wydaje się że jakoś wszystkim dookoła się udaję za pierwszym razem albo nawet z przypadku, ale tak na chłodno myśląc to nie siedzimy im "w sypialniach" i w sumie nie zawsze wiemy czy też nie starali się długo... Tak to sobie próbuje trochę tłumaczyć, żeby się trochę dowartościować ;p
Grunt to objąć dobra strategie dowartościowania/pocieszenia się :) ważne zeby działko i nie działa się nikomu krzywda. Ja już serio odpuszczam starania i te kontrolę..... Ja chcę normalnie zyc i funkcjonować. A ostatnie dni nie dało się...

reklama
Grunt to objąć dobra strategie dowartościowania/pocieszenia się :) ważne zeby działko i nie działa się nikomu krzywda. Ja już serio odpuszczam starania i te kontrolę..... Ja chcę normalnie zyc i funkcjonować. A ostatnie dni nie dało się...
Gdybyśmy tylko miały odpowiedni guziczek do wyłączania myślenia... Życie byłoby łatwiejsze;)

Ciężko mi jednak się cieszyć. Nie wiem jak to nazwać. Ale chciałabym żeby mi ginekolog powiedział, że wszystko jest ok.

Ja robiłam betę we wtorek. Teoretycznie @ powinnam mieć w piątek przed betą. Ale jak się owu przesunęła to dopiero minęłam dzień @.

Także trzeba być dobrej myśli. Mnie bolało jak na @.. mam wysokie TSH, będę musiała mocno na siebie uważać. Na dietę, kontrolować wszystko częściej, żeby maleństwo rosło zdrowe. Ale wierze ze się uda ❤️

Dziewczynki ja Wam powiem, że skreśliłam ten cykl. Przesunęła mi się owulacja (plamienia się pojawiły) i z tego korzystałam. Ale po dniach płodnych (zgodnie z aplikacja) wyliczyłam ze nic z tego. Ja we wtorek miałam przecież betę. Wyszła nie taka jak trzeba. Ale okresu dalej nie było...

Wczoraj wyprawiałam urodziny i tylko dla tego testowałam. Miałam bym wyrzuty sumienia będąc dzisiaj na kacu .. 😜

Wychodzi na to, że dopiero jak odpuściłam (nie myślałam, nie testowałam) to zdarzył się cud.

Jutro kończę 26 lat, a kolejne urodziny (Daj Boze!) będziemy obchodzić w powiększonym składzie.

Karmelka trzymam mocno kciuki i czekam na info ❤
To ostatecznie ile dni po @ wyszedł Ci pozytyw?

Ciężko mi jednak się cieszyć. Nie wiem jak to nazwać. Ale chciałabym żeby mi ginekolog powiedział, że wszystko jest ok.

Ja robiłam betę we wtorek. Teoretycznie @ powinnam mieć w piątek przed betą. Ale jak się owu przesunęła to dopiero minęłam dzień @.

Także trzeba być dobrej myśli. Mnie bolało jak na @.. mam wysokie TSH, będę musiała mocno na siebie uważać. Na dietę, kontrolować wszystko częściej, żeby maleństwo rosło zdrowe. Ale wierze ze się uda ❤
Kochana dbaj o siebie jak tylko możesz, często się badaj i bądź dobrej myśli :* ja mocno trzymam za was kciuki 💞

Także trzeba być dobrej myśli. Mnie bolało jak na @.. mam wysokie TSH, będę musiała mocno na siebie uważać. Na dietę, kontrolować wszystko częściej, żeby maleństwo rosło zdrowe. Ale wierze ze się uda ❤
Dla takiego maluszka warto 💓

reklama
Do góry