Grunt to objąć dobra strategie dowartościowania/pocieszenia się ważne zeby działko i nie działa się nikomu krzywda. Ja już serio odpuszczam starania i te kontrolę..... Ja chcę normalnie zyc i funkcjonować. A ostatnie dni nie dało się...O jeeej przykro mi kochana... Doskonale wiem co czułaś po tych negatywach, w poprzednim co prawda niekontrolowanym cyklu (nie patrzyłam kiedy owu itp) też miałam negatyw, nigdy nie czułam takiego zawodu jak wtedy, nie sądziłam jeszcze że może być tak ciężko z tym tematem, wydaje się że jakoś wszystkim dookoła się udaję za pierwszym razem albo nawet z przypadku, ale tak na chłodno myśląc to nie siedzimy im "w sypialniach" i w sumie nie zawsze wiemy czy też nie starali się długo... Tak to sobie próbuje trochę tłumaczyć, żeby się trochę dowartościować ;p
reklama
Gdybyśmy tylko miały odpowiedni guziczek do wyłączania myślenia... Życie byłoby łatwiejszeGrunt to objąć dobra strategie dowartościowania/pocieszenia się ważne zeby działko i nie działa się nikomu krzywda. Ja już serio odpuszczam starania i te kontrolę..... Ja chcę normalnie zyc i funkcjonować. A ostatnie dni nie dało się...
mrsmiki
Fanka BB :)
Ciężko mi jednak się cieszyć. Nie wiem jak to nazwać. Ale chciałabym żeby mi ginekolog powiedział, że wszystko jest ok.
Ja robiłam betę we wtorek. Teoretycznie @ powinnam mieć w piątek przed betą. Ale jak się owu przesunęła to dopiero minęłam dzień @.
Także trzeba być dobrej myśli. Mnie bolało jak na @.. mam wysokie TSH, będę musiała mocno na siebie uważać. Na dietę, kontrolować wszystko częściej, żeby maleństwo rosło zdrowe. Ale wierze ze się uda
Ja robiłam betę we wtorek. Teoretycznie @ powinnam mieć w piątek przed betą. Ale jak się owu przesunęła to dopiero minęłam dzień @.
Także trzeba być dobrej myśli. Mnie bolało jak na @.. mam wysokie TSH, będę musiała mocno na siebie uważać. Na dietę, kontrolować wszystko częściej, żeby maleństwo rosło zdrowe. Ale wierze ze się uda
To ostatecznie ile dni po @ wyszedł Ci pozytyw?Dziewczynki ja Wam powiem, że skreśliłam ten cykl. Przesunęła mi się owulacja (plamienia się pojawiły) i z tego korzystałam. Ale po dniach płodnych (zgodnie z aplikacja) wyliczyłam ze nic z tego. Ja we wtorek miałam przecież betę. Wyszła nie taka jak trzeba. Ale okresu dalej nie było...
Wczoraj wyprawiałam urodziny i tylko dla tego testowałam. Miałam bym wyrzuty sumienia będąc dzisiaj na kacu ..
Wychodzi na to, że dopiero jak odpuściłam (nie myślałam, nie testowałam) to zdarzył się cud.
Jutro kończę 26 lat, a kolejne urodziny (Daj Boze!) będziemy obchodzić w powiększonym składzie.
Karmelka trzymam mocno kciuki i czekam na info ❤
Ojj Tak, zgadzam się. Niestety życie to spektakl. Tutaj nie ma próby generalnej. Musimy wszystko brać na klatę i iść dalej czekam na twoje testyGdybyśmy tylko miały odpowiedni guziczek do wyłączania myślenia... Życie byłoby łatwiejsze
Kochana dbaj o siebie jak tylko możesz, często się badaj i bądź dobrej myśli :* ja mocno trzymam za was kciukiCiężko mi jednak się cieszyć. Nie wiem jak to nazwać. Ale chciałabym żeby mi ginekolog powiedział, że wszystko jest ok.
Także trzeba być dobrej myśli. Mnie bolało jak na @.. mam wysokie TSH, będę musiała mocno na siebie uważać. Na dietę, kontrolować wszystko częściej, żeby maleństwo rosło zdrowe. Ale wierze ze się uda ❤
mrsmiki
2 dniTo ostatecznie ile dni po @ wyszedł Ci pozytyw?
mrsmiki
Kochana! Ja trzymam za Was wszystkie tu tez mocno kciukiKochana dbaj o siebie jak tylko możesz, często się badaj i bądź dobrej myśli :* ja mocno trzymam za was kciuki
Jesteśmy cudownymi kobietami, każdej z Nas się uda
Dla takiego maluszka wartoCiężko mi jednak się cieszyć. Nie wiem jak to nazwać. Ale chciałabym żeby mi ginekolog powiedział, że wszystko jest ok.
Także trzeba być dobrej myśli. Mnie bolało jak na @.. mam wysokie TSH, będę musiała mocno na siebie uważać. Na dietę, kontrolować wszystko częściej, żeby maleństwo rosło zdrowe. Ale wierze ze się uda ❤
reklama
Obiecuję, że będę dawać znać co i jak!Ojj Tak, zgadzam się. Niestety życie to spektakl. Tutaj nie ma próby generalnej. Musimy wszystko brać na klatę i iść dalej czekam na twoje testy