reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

reklama
Moge podjechać do laboratorium na betę. A wcześniej @karmelek94 wspominała coś o testach domowych z krwi. Więc co będzie lepsze wg was? 🤔🤔

test z krwi pokazuje tylko, że jesteś w ciąży a beta pokazuje też parametry .
na forum czytałam , że niektórym kobietom pokazywał szybciej test ciążę niż beta .
ja tam w sumie nie znam się na tym bo 1 raz testowałam ten test. U mnie ważne jest , że ten test mogę zrobić sobie wieczorem :)

Właśnie wróciłam z laboratorium. Zrobiłam bete. Wieczorem będę wyniki online.
Dziewczyny czy możecie mi pomóc rozszyfrować wyniki? Nigdy nie robiłam bety 🙈. Czytałam na internetach, że wynik powyżej 5 mIU/ml potwierdza ciążę. To prawda?

Dziewczyny czy możecie mi pomóc rozszyfrować wyniki? Nigdy nie robiłam bety 🙈. Czytałam na internetach, że wynik powyżej 5 mIU/ml potwierdza ciążę. To prawda?
Ja też nic nie wiem niestety. Ale wyczytałam to co Ty. Czekamy na wyniki wobec tego 😘

na każdym wyniku pod wynikiem lub obok powinnaś mieć opisane parametry czy jakoś tak . ale też słyszałam że jak powyżej 5 to ciaza

Trochę się dziewczyny martwię.
Jeżeli z bety wyjdzie, że nie jestem w ciąży. @ nadal nie ma.... to ja już nic nie rozumiem.
Tym bardziej, że nigdy nie miałam problemów z długością cyklu. No chyba że to ten pierwszy raz 🤷🤦 dam znać wieczorem jak będę wyniki. Buziaki dla was 😚

Trochę się dziewczyny martwię.
Jeżeli z bety wyjdzie, że nie jestem w ciąży. @ nadal nie ma.... to ja już nic nie rozumiem.
Tym bardziej, że nigdy nie miałam problemów z długością cyklu. No chyba że to ten pierwszy raz 🤷🤦 dam znać wieczorem jak będę wyniki. Buziaki dla was 😚
Może powinnaś zrobić badania hormonalne? Tarczycę.
Może miałaś dużo stresu w tym cyklu?
Zmieniłaś może dietę?
Niestetey ale mamy tak skonstruowany organizm, że wszystko ma znaczenie.

To już sama nie wiem. 😔
U mnie tarczyca kiedyś szalała i obawiam się, że tak jest i tym razem.
Zaczynam czuć niepokój z tym związany..

reklama
Do góry