Ania95
Fanka BB :)
Nigdy nie badalam prolaktyny hmzrobiłam TSH, FT4, anty-TPO, prolaktyne, morfologia no i beta HCG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie badalam prolaktyny hmzrobiłam TSH, FT4, anty-TPO, prolaktyne, morfologia no i beta HCG
Moge podjechać do laboratorium na betę. A wcześniej @karmelek94 wspominała coś o testach domowych z krwi. Więc co będzie lepsze wg was?
Ja też nic nie wiem niestety. Ale wyczytałam to co Ty. Czekamy na wyniki wobec tegoWłaśnie wróciłam z laboratorium. Zrobiłam bete. Wieczorem będę wyniki online.
Dziewczyny czy możecie mi pomóc rozszyfrować wyniki? Nigdy nie robiłam bety . Czytałam na internetach, że wynik powyżej 5 mIU/ml potwierdza ciążę. To prawda?
Właśnie wróciłam z laboratorium. Zrobiłam bete. Wieczorem będę wyniki online.
Dziewczyny czy możecie mi pomóc rozszyfrować wyniki? Nigdy nie robiłam bety . Czytałam na internetach, że wynik powyżej 5 mIU/ml potwierdza ciążę. To prawda?
Może powinnaś zrobić badania hormonalne? Tarczycę.Trochę się dziewczyny martwię.
Jeżeli z bety wyjdzie, że nie jestem w ciąży. @ nadal nie ma.... to ja już nic nie rozumiem.
Tym bardziej, że nigdy nie miałam problemów z długością cyklu. No chyba że to ten pierwszy raz dam znać wieczorem jak będę wyniki. Buziaki dla was
Miałam robioną tarczycę. I jeszcze inne badania. Wszystko jest okMoże powinnaś zrobić badania hormonalne? Tarczycę.
Może miałaś dużo stresu w tym cyklu?
Zmieniłaś może dietę?
Niestetey ale mamy tak skonstruowany organizm, że wszystko ma znaczenie.
A w jakim dniu robilas prolaktyne? Bo to też ważne.zrobiłam TSH, FT4, anty-TPO, prolaktyne, morfologia no i beta HCG