karmelek94
Zaciekawiona BB
Zrobiłam test. Przez chwilkę myślałam ze widzę 2 kreskę. Ale dupa.. Eh. Chyba pojadę na betę dla świetego spokoju.
beta wiarygodniejsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam test. Przez chwilkę myślałam ze widzę 2 kreskę. Ale dupa.. Eh. Chyba pojadę na betę dla świetego spokoju.
A masz możliwość zrobić betę? Ja właśnie wróciłam i przy okazji zrobiłam hormony, i morfologię. Nie łam się wysyłam dużo siły i energii kochana, damy radęJa również zrobiłam test, było na nim napisane, że jest super czuły (płytkowy). Ale wyszedł negatywny. Nie jestem w ciąży i nadal nie przyszła @. Jestem załamana
Jakie robiłaś hormony?ja generalnie rozważam dwa scenariusze
1) mam rozjechane hormony
2) miałam zapalenie pęcherza, może to?
zobaczymy co pokażą wyniki wieczorem
ja się nie załamuje. będę walczyć o okrucha
Moge podjechać do laboratorium na betę. A wcześniej @karmelek94 wspominała coś o testach domowych z krwi. Więc co będzie lepsze wg was?A masz możliwość zrobić betę? Ja właśnie wróciłam i przy okazji zrobiłam hormony, i morfologię. Nie łam się wysyłam dużo siły i energii kochana, damy radę
zrobiłam TSH, FT4, anty-TPO, prolaktyne, morfologia no i beta HCGJakie robiłaś hormony?
Cena jest zbliżona obu testów więc zaufałabym bardziej becieMoge podjechać do laboratorium na betę. A wcześniej @karmelek94 wspominała coś o testach domowych z krwi. Więc co będzie lepsze wg was?