W niedzielę dałabym rękę uciąć, że @ przyjdzie bo czułam takie kłucia. A potem przestały, wieczorem. I dzis ich też nie było. A dziś powinna @ przyjść. Jak rano zobaczę @ to chyba w łeb sobie strzelę bo teraz to trochę sobie zrobiłam nadzieję wiem, nie powinnam ale to stało się automatycznie. Nie kontroluje tegoOby nie przyszła..
ani u mnie ani u Ciebie. Ale ja tyle żre ze napewno przyjdzie.
Ja pracuje w deweloperce. Sprzedaje mieszkania na rynku pierwotnym Oprócz tego jestem na IV roku prawa
Jestem świeżą mężatką (20.06) ale jesteśmy razem już 8 lat. Z dzieci to mam yorka. I rzeczywiście tak tez się ona zachowuje
reklama
karmelek94
Zaciekawiona BB
dam, dam ❤
stres mnie zżera jak przed maturą
czym się w ogóle wszystkie zajmujecie na codzień?
ja jestem kierowniczka w zdrowej żywności , większość czasu siedzę przed komputerem. mam 2 synków 7lat i 3 lata . 8 lat po ślubie. mam jeszcze dwie córki suczke Maję i szynszylkę Mimi
Ania95
Fanka BB :)
Gratulacje Ja miałam brać ślub w tą sobotę ale przełożylismy za rok. Razem jesteśmy 6 lat. Chciałabym zdążyć urodzić przed ślubem dlatego nie mam za dużo czasu na staranki a kolejny raz przekładać już nie dam rady , od dawna planowaliśmy mieć dziecko tylko czekaliśmy do ślubu.Wirus wszystko pokrzyżował... Nie poddajemy się , dlatego próbujemy zamienić kolejnośćOby nie przyszła..
ani u mnie ani u Ciebie. Ale ja tyle żre ze napewno przyjdzie.
Ja pracuje w deweloperce. Sprzedaje mieszkania na rynku pierwotnym Oprócz tego jestem na IV roku prawa
Jestem świeżą mężatką (20.06) ale jesteśmy razem już 8 lat. Z dzieci to mam yorka. I rzeczywiście tak tez się ona zachowuje
Domi9534
Mam to samo...
W niedzielę dałabym rękę uciąć, że @ przyjdzie bo czułam takie kłucia. A potem przestały, wieczorem. I dzis ich też nie było. A dziś powinna @ przyjść. Jak rano zobaczę @ to chyba w łeb sobie strzelę [emoji23][emoji23] bo teraz to trochę sobie zrobiłam nadzieję [emoji53] wiem, nie powinnam ale to stało się automatycznie. Nie kontroluje tego [emoji28][emoji16]
Domi9534
No zamówienie na ponad 3 tys zł, jestem konsultantka w Irlandii i ceny są Polskie dlatego tyle mam klientek od 17 siedzę żeby to wszystko posegregować xD.
Ile kosmetyków [emoji24][emoji24][emoji24] Jaki raj! Dużo zamówień chyba co?
Fajne podejście warto się nie poddawaćGratulacje Ja miałam brać ślub w tą sobotę ale przełożylismy za rok. Razem jesteśmy 6 lat. Chciałabym zdążyć urodzić przed ślubem dlatego nie mam za dużo czasu na staranki a kolejny raz przekładać już nie dam rady , od dawna planowaliśmy mieć dziecko tylko czekaliśmy do ślubu.Wirus wszystko pokrzyżował... Nie poddajemy się , dlatego próbujemy zamienić kolejność
Trzymam mocno kciuki
Teraz to już żadnych objawów na @ nie mam. Ale tych ciążowych też nieMam to samo...
Boje się, że test wyjdzie negatywny, ciąży nie będzie i @ też nie będzie. Wtedy to już nie wiem co zrobię jutro rano się okaże hehe ale się boje. Chyba zaraz idę spać.
karmelek94
Zaciekawiona BB
Teraz to już żadnych objawów na @ nie mam. Ale tych ciążowych też nie
Boje się, że test wyjdzie negatywny, ciąży nie będzie i @ też nie będzie. Wtedy to już nie wiem co zrobię jutro rano się okaże hehe ale się boje. Chyba zaraz idę spać.
ja ostatnio miałam brak miesiączki i brak ciąży. miesiąc mi się okres spózniał dostawałam takiego pierdolca, że szok . brzuch ciągle bolał jakbym miała zaraz dostać okres .
okazało się, że tyle mi sie spózniał przez stres w pracy mam nadzieję, że już takiego czegoś nie będę przeżywać.
Współczuję. Naprawdę. To musiało być okropne. Bo stres potrafi wywrócić nam życie do góry nogami. Ale odkąd mam @ nigdy nie spóźnił mi się, aż miesiąc. W sumie to już nie pamiętam żeby w ogole mi się spóźniał. Albo przychodzi w terminie albo np. Jeden czy dwa dni szybciej.ja ostatnio miałam brak miesiączki i brak ciąży. miesiąc mi się okres spózniał dostawałam takiego pierdolca, że szok . brzuch ciągle bolał jakbym miała zaraz dostać okres .
okazało się, że tyle mi sie spózniał przez stres w pracy mam nadzieję, że już takiego czegoś nie będę przeżywać.
reklama