reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

Oby nie przyszła..
ani u mnie ani u Ciebie. Ale ja tyle żre ze napewno przyjdzie. 🙄

Ja pracuje w deweloperce. Sprzedaje mieszkania na rynku pierwotnym 😁 Oprócz tego jestem na IV roku prawa
Jestem świeżą mężatką (20.06) ale jesteśmy razem już 8 lat. Z dzieci to mam yorka. I rzeczywiście tak tez się ona zachowuje 😂
W niedzielę dałabym rękę uciąć, że @ przyjdzie bo czułam takie kłucia. A potem przestały, wieczorem. I dzis ich też nie było. A dziś powinna @ przyjść. Jak rano zobaczę @ to chyba w łeb sobie strzelę 😂😂 bo teraz to trochę sobie zrobiłam nadzieję 😕 wiem, nie powinnam ale to stało się automatycznie. Nie kontroluje tego 😅😁

reklama
Oby nie przyszła..
ani u mnie ani u Ciebie. Ale ja tyle żre ze napewno przyjdzie. 🙄

Ja pracuje w deweloperce. Sprzedaje mieszkania na rynku pierwotnym 😁 Oprócz tego jestem na IV roku prawa
Jestem świeżą mężatką (20.06) ale jesteśmy razem już 8 lat. Z dzieci to mam yorka. I rzeczywiście tak tez się ona zachowuje 😂
Gratulacje 🎉🎊 Ja miałam brać ślub w tą sobotę ale przełożylismy za rok. Razem jesteśmy 6 lat. Chciałabym zdążyć urodzić przed ślubem dlatego nie mam za dużo czasu na staranki a kolejny raz przekładać już nie dam rady , od dawna planowaliśmy mieć dziecko tylko czekaliśmy do ślubu.Wirus wszystko pokrzyżował... Nie poddajemy się , dlatego próbujemy zamienić kolejność😊

Mam to samo...
W niedzielę dałabym rękę uciąć, że @ przyjdzie bo czułam takie kłucia. A potem przestały, wieczorem. I dzis ich też nie było. A dziś powinna @ przyjść. Jak rano zobaczę @ to chyba w łeb sobie strzelę [emoji23][emoji23] bo teraz to trochę sobie zrobiłam nadzieję [emoji53] wiem, nie powinnam ale to stało się automatycznie. Nie kontroluje tego [emoji28][emoji16]

Gratulacje 🎉🎊 Ja miałam brać ślub w tą sobotę ale przełożylismy za rok. Razem jesteśmy 6 lat. Chciałabym zdążyć urodzić przed ślubem dlatego nie mam za dużo czasu na staranki a kolejny raz przekładać już nie dam rady , od dawna planowaliśmy mieć dziecko tylko czekaliśmy do ślubu.Wirus wszystko pokrzyżował... Nie poddajemy się , dlatego próbujemy zamienić kolejność😊
Fajne podejście :) warto się nie poddawać :)
Trzymam mocno kciuki ✊✊

Teraz to już żadnych objawów na @ nie mam. Ale tych ciążowych też nie 😂😂😂
Boje się, że test wyjdzie negatywny, ciąży nie będzie i @ też nie będzie. Wtedy to już nie wiem co zrobię 🤷 jutro rano się okaże hehe :) ale się boje. Chyba zaraz idę spać.

ja ostatnio miałam brak miesiączki i brak ciąży. miesiąc mi się okres spózniał 😮 dostawałam takiego pierdolca, że szok . brzuch ciągle bolał jakbym miała zaraz dostać okres .
okazało się, że tyle mi sie spózniał przez stres w pracy 🤷‍♀️ mam nadzieję, że już takiego czegoś nie będę przeżywać.

ja ostatnio miałam brak miesiączki i brak ciąży. miesiąc mi się okres spózniał 😮 dostawałam takiego pierdolca, że szok . brzuch ciągle bolał jakbym miała zaraz dostać okres .
okazało się, że tyle mi sie spózniał przez stres w pracy 🤷‍♀️ mam nadzieję, że już takiego czegoś nie będę przeżywać.
Współczuję. Naprawdę. To musiało być okropne. 😕😕 Bo stres potrafi wywrócić nam życie do góry nogami. Ale odkąd mam @ nigdy nie spóźnił mi się, aż miesiąc. W sumie to już nie pamiętam żeby w ogole mi się spóźniał. Albo przychodzi w terminie albo np. Jeden czy dwa dni szybciej.

reklama
Do góry