Motylekkk
Fanka BB :)
Zobaczymy co to będzie. I jak sie bede czuła na tych lekach.Oby leki zadziałały i leczenie zakończyło się sukcesem czyli małym dzidziusiem ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy co to będzie. I jak sie bede czuła na tych lekach.Oby leki zadziałały i leczenie zakończyło się sukcesem czyli małym dzidziusiem ☺
Kupiłam test, czas się czymś zająć i jakoś wytrzymać do rana.
Może zrobię sobie dzisiaj homespa na twarz?
Jakie macie plany na dziś?
To jak Cię tak jajnik boli to moze warto zbadac hormony? Mnie tak bolal i poszłam do ginekologa a okazało sie ze prolaktyna zaburzona i owualcja z tego powodu też moze wcale sie nie odbywać mimo pozytywnych testów owulacyjnych.
Ja się tam zajęłam mieszkaniem dziś że zapomniałam o tym myśleć to nawet dobrze. Jutro wielkie testowanie chyba że w nocy przyjdzie @. Oby nie .dam, dam
stres mnie zżera jak przed maturą
czym się w ogóle wszystkie zajmujecie na codzień?
A są duże szanse, że będziesz źle się czuła po tych lekach i będziesz musiała je odstawić w takiej sytuacji?Zobaczymy co to będzie. I jak sie bede czuła na tych lekach.
Spędzanie połowy miesiąca w pracy haha pracuje na kolei a reszta życia to odpoczywanie i zajmowanie się domem a szczególnie kwiatami póki codam, dam
stres mnie zżera jak przed maturą
czym się w ogóle wszystkie zajmujecie na codzień?
Ja się tam zajęłam mieszkaniem dziś że zapomniałam o tym myśleć to nawet dobrze. Jutro wielkie testowanie chyba że w nocy przyjdzie @. Oby nie .
Ja pracuję na produkcji. Praca lekka, siedząca przy biurku. Teraz aktualnie mamy mało zamówień to strasznie się nudzę w pracy i dlatego często korzystam z telefonu a ty? Mam kota i męża. Nie łatwo ich wychowywać (taki żart)
O matko. Ja totalnie nie mam ręki do kwiatów... Nawet kaktus uśmierciłam. Ale zawsze chciałam umieć. I być jak Judyta z filmu „Nigdy w życiu”Spędzanie połowy miesiąca w pracy haha pracuje na kolei a reszta życia to odpoczywanie i zajmowanie się domem a szczególnie kwiatami póki co
No kochane zajęłam się wlasnie kosmetykami, jestem konsultantka Avon i pół dnia robię obiad i rozdzielam kosmetyki , okresu dalej nie ma a mam takie jakby rwanie w brzuchu, na bank jutro przyjdzie @ ... Dam wam na pewno znać jutro...
[emoji8] Zobacz załącznik 1148002