reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

Dziś planowo powinnam dostać @. Więc jutro rano zrobię test. Dziś już nie będę robić. Wszyscy polecają robić z moczu porannego. Muszę jakoś do jutra wytrzymać 😅 no chyba że jednak @ przyjdzie. Na razie cisza. I mam nadzieję, że tak zostanie 😂😁 a jak u Ciebie sytuacja wygląda na chwilę obecną?
Ja dziś dostanę receptę na tab na zbicie prolaktyny. Powiedziała mojemu LEKARZOWI ze chce Dostinex ponieważ po nim sie dziewczyny czują dobrze, jest drogi ale warto.
Bo bromergon to porażka.
Ponoć za dwa dni mam mieć owulacje. Ale jeżeli mam tak wysoka prolaktyna to pęcherzyki moga nie pękać. Więc tej owualcji nie będzie. W tym cyklu ♥️kiedy chcemy wychodzi ze prawie codziennie. Tazke szans nie daje ze uda się.

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja co prawda jestem już w jednym temacie staraczek, ale co dwa to nie jeden! :)
Ja mam 36 dc i @ ani widu ani słychu. Ostatni test robiłam w piątek rano - negatywny.
Nie bolą mnie piersi, ból brzucha prawie zerowy. Jedyne co to zauważyłam u siebie gęsty, biały śluz.

21 czerwca zaczęła się owu, i tydzień pozniej pojawiły się plamy. Na początku myślałam, że to plamienie implementacyjne. Ale teraz myśle, że właśnie wtedy była owulacja - którą wykorzystałam.

Także, czekam. Ale czuje w kościach, że jednak @ przyjdzie.
Aktualnie boje się robić test, nie chce się znowu rozczarować.
Znaki od losu mi zwiastują ciąże (bociany, brzuchate mamy to mnie już prześladują - ostatnio sobie w duchu powiedziałam, że jeszcze jedna ciężarna to znaczy, że jestem w ciązy - i staneła przede mną brzuchatka!)

Wiem, że wariuje no ale taka już chyba moja natura.

Trzymam kciuki za wszystkie dwie kreski :)

Ja dziś dostanę receptę na tab na zbicie prolaktyny. Powiedziała mojemu LEKARZOWI ze chce Dostinex ponieważ po nim sie dziewczyny czują dobrze, jest drogi ale warto.
Bo bromergon to porażka.
Ponoć za dwa dni mam mieć owulacje. Ale jeżeli mam tak wysoka prolaktyna to pęcherzyki moga nie pękać. Więc tej owualcji nie będzie. W tym cyklu ♥kiedy chcemy wychodzi ze prawie codziennie. Tazke szans nie daje ze uda się.
Oby leki zadziałały i leczenie zakończyło się sukcesem czyli małym dzidziusiem ☺️

Cześć dziewczyny!
Ja co prawda jestem już w jednym temacie staraczek, ale co dwa to nie jeden! :)
Ja mam 36 dc i @ ani widu ani słychu. Ostatni test robiłam w piątek rano - negatywny.
Nie bolą mnie piersi, ból brzucha prawie zerowy. Jedyne co to zauważyłam u siebie gęsty, biały śluz.

21 czerwca zaczęła się owu, i tydzień pozniej pojawiły się plamy. Na początku myślałam, że to plamienie implementacyjne. Ale teraz myśle, że właśnie wtedy była owulacja - którą wykorzystałam.

Także, czekam. Ale czuje w kościach, że jednak @ przyjdzie.
Aktualnie boje się robić test, nie chce się znowu rozczarować.
Znaki od losu mi zwiastują ciąże (bociany, brzuchate mamy to mnie już prześladują - ostatnio sobie w duchu powiedziałam, że jeszcze jedna ciężarna to znaczy, że jestem w ciązy - i staneła przede mną brzuchatka!)

Wiem, że wariuje no ale taka już chyba moja natura.

Trzymam kciuki za wszystkie dwie kreski :)
Kochana nie przejmuj się. Nie ty jedna wariujesz. Przed @ zawsze jest więcej stresu i nerwow.....sama wiem cos na ten temat. Ja postanowiłam dziś się zająć żeby nie myśleć. Zaraz idę robić obiad i posprzątam mieszkanie. Muszę jakoś czas zabić

Kochana nie przejmuj się. Nie ty jedna wariujesz. Przed @ zawsze jest więcej stresu i nerwow.....sama wiem cos na ten temat. Ja postanowiłam dziś się zająć żeby nie myśleć. Zaraz idę robić obiad i posprzątam mieszkanie. Muszę jakoś czas zabić

A co dobrego na obiad? Szukam inspiracji 😜
Ja do 17:00 jestem w pracy, ale też się wezmę za sprzątanie i pościel wymienie. Ostatnio dorwałam taką piękną z lidla za grosze.

No i wychodząc kupie test na jutro rano, jeśli nic nie wykaże to chyba jeszcze skoczę profilaktycznie na betę.

A co dobrego na obiad? Szukam inspiracji 😜
Ja do 17:00 jestem w pracy, ale też się wezmę za sprzątanie i pościel wymienie. Ostatnio dorwałam taką piękną z lidla za grosze.

No i wychodząc kupie test na jutro rano, jeśli nic nie wykaże to chyba jeszcze skoczę profilaktycznie na betę.

Ja na szybko robię kotlety schabowe i z piersi kurczaka plus ziemniaki puree. W Lidlu faktycznie na promocji można darować fajne okazję. Chco rzadko tam chodzę. Nigdy nie umiem wszystkiego kupić czego potrzebuje.
Z tego co czytałam beta najlepsza. Jestem ciekawa co mi test pokaże o ile nie przyjdzie @

Hej. Ja mam pecha po prostu mam takiego pecha że masakra.... Mam 2 uszkodzone testy rozumiecie to!!!!! Ale @ Dalej nie ma ale boli mnie brzuch.
Nie wiem co mam robić czy czekac do wieczora i jak nie będzie dalej @ to isc i kupić nowe i zrobić jutro... Masakra jakiego mam pecha [emoji1787][emoji1787]
Dziś planowo powinnam dostać @. Więc jutro rano zrobię test. Dziś już nie będę robić. Wszyscy polecają robić z moczu porannego. Muszę jakoś do jutra wytrzymać [emoji28] no chyba że jednak @ przyjdzie. Na razie cisza. I mam nadzieję, że tak zostanie [emoji23][emoji16] a jak u Ciebie sytuacja wygląda na chwilę obecną?
Image%20(2).jpeg

hej dziewczyny :) jestem tu nowa.
Z mężem staramy się o 3 maleństwo 🥰 mam 2 synków o pierwszego staralismy się 2 lata , A o drugiego 1,5 roku.
W tym miesiącu zaczęliśmy się starać o kolejne. okres mam dostać w niedzielę. robiłam dziś test z krwi i negatywny :( A od owulacji ciągle mnie jajnik boli czego nigdy nie miałam i ogólnie tak dziwnie się czuje od jakiegoś czasu . Nie chce sobie wmawiać niczego ale wiecie jak to jest 😁

reklama
Do góry