reklama
N
Natuś_ka
Gość
Dołącz do grupy marcowe lub kwietniowe mamy 2021, w zależności na jaki miesiąc wyszedł by Ci termin jeśli teraz test okaże się pozytywny, tam dziewczyny są już po testowaniu ale i takie przed, napewno będzie Ci raźniej
Domi9534
Fanka BB :)
Dzięki, też tam pewnie zajrzę, ale też założyłam nowy temat, bo tam strasznie dużo czytania i gubię się
Dołącz do grupy marcowe lub kwietniowe mamy 2021, w zależności na jaki miesiąc wyszedł by Ci termin jeśli teraz test okaże się pozytywny, tam dziewczyny są już po testowaniu ale i takie przed, napewno będzie Ci raźniej
N
Natuś_ka
Gość
Jak uważasz to dopiero początek, testowanie gratulacje pierwsze pojawiające się objawy, nie musisz czytać wszystkiego od początku, za Tobą pojawi się jeszcze mnóstwo przyszłych mam pisze to dlatego że staraczkowych wątków też jest mnóstwo i tam owszem pewnie ciężej się wgrać bo dziewczyny znają się często już długo, a grupy według miesięcy z czasem się redukują, przedchodzą w zamkniete, po porodzie i nawale obowiązków cześć mam rezygnuje z forum i zostaje niewielka grupa osób które poznałaś przez te kilkanaście miesięcy i można się zwierzać, ufać itd itd a nawet dochodzi do spotkań w realu to świetna sprawa dlatego tak polecam. Sama dwa lata temu testowałam w lipcu i mam marcową córeczkę choć miała się urodzić w kwietniu a z dziewczynami z grupy piszemy do dziś i zawsze można liczyć na dobre słowo, pomoc, czy zwykłe plotkowanie
Marlenaa94
Początkująca w BB
Hej, jestem tutaj nowa. Staramy sie o dziecko jednak za często testów nie robię bo już chyba straciłam nadzieje. Dziś zrobilam test, ale nie wiem czy jest felerny czy mam zwidy i wmowilam sobie, ze jest tam jakiś cień.. Będę wdzięczna za odpowiedz
Załączniki
Ja należę do takiej grupy. W poniedziałek mam dostać @. A ty?Witam dziewczyny czy są tu dziewczyny, które starają się o dzidziusia , są tuż przed okresem i czekają tylko żeby zrobić teścik??
Ja we wtorek powinnam dostać @. Należę do grupy marcówek. W poniedziałek idę do lekarza nawet jeśli nam się nie uda w tym cyklu chce żeby przepisał mi odpowiednie leki już od owulacji. Z uwagi na to że miałam przejścia w pierwszej ciąży 4 lata temu. A miesiąc temu poroniłam. W poniedziałek rano zrobię też bete, moze cos pokaze mam taka nadzieje moja OM 16.06 pewnie rano zrobie test moze jakas blada kreska sie pojawi, choc w pierwszej ciazy i w tej kolejnej mialam bladziochy nawet kilka dni po spodziewanej @. Trzymam kciuki za nasz wszystkie
A masz jakieś objawy zwiastujace ciążę?Hej, jestem tutaj nowa. Staramy sie o dziecko jednak za często testów nie robię bo już chyba straciłam nadzieje. Dziś zrobilam test, ale nie wiem czy jest felerny czy mam zwidy i wmowilam sobie, ze jest tam jakiś cień.. Będę wdzięczna za odpowiedz
Marlenaa94
Początkująca w BB
Witam dziewczyny czy są tu dziewczyny, które starają się o dzidziusia , są tuż przed okresem i czekają tylko żeby zrobić teścik??
W sumie chyba nie.. Sama nie wiem. Dziś poszła mi delikatnie krew z nosa. Straciłam apetyt juz od tygodnia bardzo malo jem.. I jedynie to sen mnie dobija a od czasu do czasu klocie w jajniku, ale to ostatnie to normalne przed @. Nie nastawiam się żeby się nie rozczarowac.
reklama
Domi9534
Fanka BB :)
To jesteśmy razem!!!! [emoji7] Też poniedziałek. Kiedy ostatnio miałaś @?
Ja należę do takiej grupy. W poniedziałek mam dostać @. A ty?