reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

No witam w nowym roczku :)

Asiu- moje zdanie na temat teściowej znasz, ale nie myslałam ze tesc taki sam...  ::)

Lila- błagam nie pytaj mnie o szkołe bo nie chce o tym myslec  :mad: Załamka totalne. Oprócz tego ze nowa grupa, nowi ludzie to ja jeszcze muszę sama zaliczyc 3 przedmioty bo zmienili program w międzyczasie i mam różnice programową  :( Oczywiscie nikogo nie obchodzi ze ja nigdy nie mialam zajec z tych przedmiotów. Wpis w indeksie musze miec. Doluje mnie to wszystko bo nie dosc ze w tygodniu sie malo widze z Hania to jeszcze teraz co drugi weekend mnie nie bedzie, ech lipa na maksa. Dobrze ze to tylko 2 semestry, bo wiecej to bym chyba nie dala rady. Szczegolnie ze to co studiuje przestalo mnie interesowac juz baaardzo dawno  ::)

W kwestii mycia ząbków nocą to ja nie wyobrazam sobie mnie przemywajacej Hance zeby po kazdym jedzeniu biorac pod uwage ze zazwyczaj zasypiam szybciej niz ona  ;)

A teraz PYTANIE DO MAM GOTUJACYCH ZUPKI:

W zawiążku z tym ze postanowilam sama gotowac mojej pannie to mam kilka pytan-:

1. W czym mrozicie zupki i jak rozmrazacie, bo w sloiczku to chyba może pęknąć?

2. Ile zamrozona zupa moze lezec w zamrazalniku??

3. Czy dajecie do zupki np. ryż?

4. Moze ktos wie czy moge zageszczac zuzpke Sinlakiem??

5. Jakich proporcji uzywacie ( np. 1 ziemniak, 2 marchewki, 1 pietruszka i ile mięska??)

Sory ze zawracam glowe ale moja mama mowi ze Hanka to juz powinna normalne zupy jak dorosli wcinac  ::)

No i zapomnialam o najwazniejszym: HANIA DZISIAJ PIERWSZY RAZ USIADLA SAMA NA PODLODZE!!! ;D Bo do tej pory to siadala sama jak mogla sie za cos złapac, w leżaczku, czy na przewijaku. A dzisiaj lezala na plecach na podlodze i sama sobie usiadłą, hihi Jestem z niej baaardzo dumna, az ja wycałowałam cała, hihi

Do góry