reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Dzwoniła do mnie dzis mama i pyta co robię, a ja że akurat grzebię w gównie, bo Bartek zrobił kupę. A mama na to że ona tez grzebała, bo dziadek(92 lata, przypisek Annka1974) też zrobił w majty i że chętnie się zamieni, bo woli kupy wnuka....Ech życie  ::)

Annka mi sie bardzo podoba ten pierwszy granatowo  - niebieski. A po co Ci kojec? Ni emasz łózeczka, czy chcesz wymienić?

Megan ten Twój kurczak z cebulą i majonezem smakowicie się zapowiada ;D Powiedz mi tylko czy podpieka sie go z tym majonezem, czy majonez na końcu? i jak długo to piec?

Wszystkiego co najlepsze dla Igi i Piotrusia z okazji ich miesięcznic!

Annka mnie też się bardziej ten granatowo-niebieski podoba.

Asiu gratuluję wyczynów Roberta.

Agast współczuję bólu głowy.

Bziki ja mam bardzo podobnie z łyżeczkami i widelcami- ta strona, którą się je koniecznie w górę. Nie znoszę brudnych naczyń i na okrągło je myję, co nie znaczy, że lubię to robić  ;) i muszę mieć poodkurzane bo źle się czuję jak widzę śmieci na podłodze, lustro w łazience musi być czyste.
Poza tym nie dbam przesadnie o porządki  :-[ i podziwiam kobiety, które mają tyle zapału do sprzątania.

Lila dziękuję. Moja pediatra bada tak samo jak Twoja.

Postanawiam nie chwalić Szymka, nawet po cichu. Po kilku ładnie przespanych nocach ta była z 3 pobudkami. Nie powiem wyspałam się mimo to, ale jednak wolę bez pobudek.
Jest fajnie ciepło i chyba mimo tego, że nie czuję się najlepiej pójdę z Szymciem na spacerek jak tylko się obudzi.

Trochę poczytałam, ale przepraszam nie odniosę się do Waszych postów.
Dzień zapowiadał się super a jest straszny. Jestem w domku sama a Maciuś odstawił cyrk. Oczywiście wrzeszczał w niebogłosy jakbym go ze skóry obdierała. Nie wiem o co mu chodziło. Zmieniłam pieluchę, wypił herbatkę, nie chciał obiadku i nadal się darł. Smarowałam też dziąsełka..... Dopiero po godzinie się uspokoił.
Powinam się cieszyć, że po całym tygodniu pracy mogę poświęcić mu czas, ale dzisiaj nie potrafię. Jestem wyprowadzona z równowagi, boli mnie głowa a w domu pobojowisko.  Jestem wykończona

Witam :)

Wszystkiego naj dla Igi i Piotrusia !!!
No i zaległe - najserdeczniejsze życzenia!!!

Ostatnio nie najlepiej sie czułam i postanowiłam, że musze gdizes SAMA wyjść z domu. Tak więc dzis po raz pierwszy od urodzin małej pojechałam połazić po sklepach sama. Suuuper było ;D
To chyba ta pogoda taki ma na mnie wpływ. Nie cierpię tego przymusowego siedzenia w domu podczas mrozów. I chyba ogólnie wszystkim jestem znudzona. Dosłownie wszystkim. Wiem, że moze to głupie ale nawet jedzeniem, ech tak bym chciała wszamać michę pomidorów z cebulką ::)
Jak nic brakuje mi ciepełka, słoneczka, spacerów po pracy...

Agast współczuje bólu głowy.

Asiu no no  niezly tancerz a jak pięknie stoi!!! gratulacje!!!

Magdalnka jeszcze nie stoi, siedząc troche sie jeszcze chwieje. Nie ma tez ząbków.

a co bzików to ja np nie lubię jak ktoś pije z mojego kubka :p

Hejka,

Zyczonka dla Igi i Piotrusia z okazji miesiecznicy!!!

Magdulku - tez mam swoj kubek,tez nie lubie,ale jak juz ktos z niego pije,to niech sie napije ;D
Rito - gratuluje zabka!!
Asiu - obejrzalam filmiki, sa swietne!!
Frotko - dzieki za gratki!!Wiesz co?? W normalnym programi do filmow mozna je obejrzec,tylko trzeba zaznaczyc w tym programie,ze ma odtworzyc. Jakos tak mi to Arek wytlumaczyl,bo ja tez nie wiem,co trzeba bylo zrobic,aby je zobaczyc.
Easy - wspolczuje okresu ::) Ale chociaz czysto w domku bedziesz miala, jesli do tej pory nie bylo ;D
Meagan - gratuluje postepow Piotrusia!!
Annka - mnie sie bardziej podoba lozeczko z pierwszego linku :)
Natko - wspolczuje przejsc ::)

Kupilam suszone morele, w jakiej postaci moge podac Mikiemu??Ugotowac i ddac do deserku??Podajecie takie morele???

reklama
Do góry