Witajcie!
Dziękuję Wam serdecznie za życzenia imieninowe. Kochane jesteście.
Życzę Wszystkiego co najlepsze Tymkowi Szkrabika z okazji miesięcznicy oraz Tymkowi Mondzi z okazji imienin!
Asiu zajrzyj do mojego podpisu
Potem wystarczy, że klikniesz na "komentarz" i piszesz co chcesz jak zwykły post.
Megan Piotruś śliczny chłopczyk! Dawno go nie widziałam.
Beatko gratulacje dla Mateuszka! Teraz to ja chyba napiszę, że Szymek jest ciapkiem
poza gadaniem nie robi
nic.
W kwestii
nagości moje zdanie jest takie, że nie należy z nią przesadzać. Zawsze bardzo ceniłam swoją intymność i nawet teraz nie kąpię się, ani nie ubieram przy Szymku. Oczywiście zna on doskonale widok cycusia, ale raczej kojarzy on mu sie z jedzeniem i przyjemnością czyli całkiem zdrowy objaw.
Ciekawość ciała to naturalny etap, moim zdaniem i na pewno nic w tym złego, ale zamierzam Szymka nauczyć, że jego ciało jest jego własnością i nikt nie ma prawa wkraczać w jego intymność bez pozwolenia.
Mondzi Ty z racji swojego zawodu widzisz jak zachowują się dzieci w wieku przedszkolnym i co robią i co mówią.
Masz rację, że w kwestii nagości nie ma jednoznacznych odpowiedzi, ja uważam, że przesada w żadną stronę nie jest dobra.
Ja akurat śpię w jednym pokoju z Szymkiem, więc nie mam za bardzo wyjścia, chociaż nikt nie powiedział, że kochać się trzeba akurat w łóżku
Kolejna super noc za nami, poza brakiem ogrzewania rzecz jasna, ale kaloryfery są już letnie, więc może coś się ruszy w tej kwestii. Ważne, że mróz trochę odpuścił i jest u nas - 9 stopni.
Niestety Szymek nadal marudny w ciągu dnia.