reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Młody śpi ;D
Poczytałam po łebkach i spadam prasować.
Duża buźka dla malych jubilatów, dla chorasków zdrowia, dla niejadków apetytu a dla smutasków lepszego nastroju.

reklama
Szkrabiku to ja czekam na ten urlop Twój, tylko poprosze przed 31 lipca bo wtedy to i ja teoretycznie bede w pracy. O rany, tak nawiasem mówiąc to zostało mi 5 miesięcy i do roboty.

Szkrabiku załozylismy sobie, ze tyle bedę z dzieciatkiem ale cięzko się robi zwłaszcza, ze utrzymanie domku jest dosyc kosztowne a nas juz jest czworo. Powinnam iśc do pracy ale oszczędzamy i wydajemy kaske na to co jest absolutnie konieczne, żadnych ciuchów itp i zobaczymy czy damy radę, byle sezon grzewczy jak najszybciej się się zakończył. Przy pierwszym dziecku bylismy w długach ale siedziałm rok. Może tym razem bedzie lepiej.

Ale naskrobałyście :o
Nie wiem co komu i ile :p ;D
Szkrabiku Może tym razem mdłości będa mniejsze?
Frotko Gratulacje Totulkowego siadania!!!!
Beatusku, Frotko Od jakiegos czasu moja córa bojkotuje zupki, co bym nie zrobiła, to zaciska usteczka. Dzisiaj zrobiłam nawet mini obiadek, fotka ponizej, marchewke i ziemniaki podziubałam widelcem, ale zjadła tylko żółtko i to pogryzając, bo z łyżeczki pewnie by nawet nie tkneła, a moze to wina tych idącyhc zębów? Eee, nic juz nie wiem.
Beatusku Rozumiem jak to jest, gdy człowiek wszystkiego próbuje, zeby dziecko zjadło, kilka dni temu to przerabiałam, ale mysle, ze Igorek jak bedzie głodny to zje. A z tym mlekiem, to moze więcej przemycaj go w deserkach, albo może zmień rodaj mleczka, jakie dajesz?
obiadek.jpg

bry
Aletce i Evik dziękuję baaaaaardzo baaaaaardzo za świetne zdjęcia, które dostałam :)
Hania i Smok do zeżarcia... takie słodziasy o! ;D

Dziesiejszym Jubilatom WSZYSTKIEGO NAJ!!!

Agast dzięki za gratulacje ;) Widzę, że masz stały podgląd... hłe hłe hłe... No fakt, że Mary zaliczyła już 2 kupy na nocnik i gdyby nie to, że zrealizowała dziś swój tajny plan i zesroliła się po kąpieli w świeżutką pieluchę, to pewnie dziś byłaby i trzecia nocnikowa kupa zaliczona ;D Babcia się stara... zdobywa sprawnośc... hehehe

Jutro pediatra i szczepienie przeciw żółtaczce... Zobaczymy ile waży Klocek i ile mierzy ;)

Minko, Frotko a może zróbcie obiadek i nałóżcie na Wasz talerz, że niby jecie swój "dorosły" obiad  :) Moje dziecko jak my jemy to normalnie wychodzi z siebie żeby jej dać!!! Może to zadziała?

Co do spacerówek... bardzo mi się podoba nowy model Chicco CT 0,2. Widziałam na żywo w sklepie. Bardzo lekko sie prowadzi .
Musze tylko wypytać czy są inne kolory. Aha no i jeszcze namówić męża ma zakup ::) Troche drogi...

http://www.allegro.pl/item86050346_nowosc_2006_wozek_ct_0_2_cortina_chicco_nowy.html

Wszystkiego naj dla dzisiejszych jubilatów!!!

Wszystkie zdjęcia dzieciaczków cudne!!!

A my byliśmy dzisiaj na badaniu krwi. Malutka tak sie popłakała, że strasznie długo sie zanosiła :( a ja nie mogłam nawet jej utulic bo musiałam wracać do pracy :mad:
Jutro ide po wyniki i do lekarza. Mam nadzieje, że nie będziemy musieli już podawać żelaza.

szkrabikowski pisze:
O a co to? Strajk? Łe, to ja idę zjeść kanapkę.
Się odezwę dopiero kiedy ktoś napisze w końcu  :p

Haha i kto tu teraz miauczy?? :p

Minko - jaki sliczny obiadek!!
Mad - a czy Ty tez mialas cesarke??Jesli Agast zechce Ci przeslac moje zdjecie to oki,bo juz nie mam go na kompie,ani na aparacie,a wysylajac nie zapisalam tej wiadomosci 8)

reklama
lila, miałam, miałam, nieplanowaną ale miałam. nie obiecuję, że dziś (muszę dopiero zrobić) ale jutro wyślę wam moje zdjęcie.

Do góry