reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Mad konkrety - proszę bardzo: Geant na Puławskiej, alejka z odżywkami dla dzieci, dział z warzywkami od 5 miesiąca, półka pod kremem szpinakowym z ziemniakiem a nad młodą marchewką bio z ziemniakiem - to współrzędne dyni z ziemniakiem HiPPa ;D Gerber też w tych okolicach, tylko bardziej w stronę kaszek ;)

A resztę później, bo teraz Mąż mi serwuje obiad ;)

reklama
No to już jestem ;)

Nasze czerwcowe kobietki Wikunia i Mary piękne :) Wklejajcie zdjęć dalej jak najwięcej, bo ja na nie mogę patrzeć godzinami :D

Frotko przykro mi z powodu kotka :(

Easy uoho, no to obydwie propozycje kuszące - gratulacje :) Decyzja co prawda trudna, to fakt, ale na pewno wybierzesz dobrze i podniesie Ci się komfort życia ;)

Co do sylwestra, to my też mamy problem. Mamy co prawda jednych znajomych z małym dzieckiem, ale oni bez problemu zostawiają je z babcią i idą balować - a u nas jedna babcia zagranicą, a druga idzie na balety ze swoim amantem :( No a reszta odpada. Także na razie wygląda na to, że zostaniemy sami w domu.
A w zeszłym roku poszliśmy ze znajomymi do restauracji - było całkiem fajnie, bo mnóstwo pysznego jedzenia (a ja będąc wtedy w drugim trymestrze dodatkowo doceniałam takie rozrywki ;)) i nawet kreację jakąś udało mi się zmajstrować, chociaż spódnica była w rozmiarze 46 :laugh:

Ech, dziewczyny, czy nie ma już tu żadnych amatorek wieczornego Karmi przed komputerem? ;)

hehe zagadkę też bym odgadła :)...któż by nie poznał fajniutniego Tymusia Mondzi

sm-b__37_.gif

Shirley amatorka musiała dziecko spać położyć ;-) Dziś obnizyliśmy poziom - zobaczymy jak będzie jej się spało.
Co do propozycji to niestety tylko przy jednej podniesie się komfort życia, ale z wielu wzgledów chyba na tą się nie zdecyduję... Przede mną jeszcze rozmowa w tej sprawie, więc zobaczymy.

ZAGADKA
zagadka9mt.jpg

i kto sie nam ukrył w kocyku??

Beatko, okropny sen :( Ale na szczęście tylko sen i masz Matusia przy sobie :)

Easy, no no... To chyba będę do Ciebie pisać Pani Prezes ;)

A mi Wojtek płacze i płacze. Szkoda, że nie płakał, jak robiłam obiad. No ale tak: tatusiowy żołądek najważniejszy na świecie a na mamy nerwach to sobie można pograć, co za niewdzięczne dziecko ;) Idę go trochę popieszczochować :)

Easy e tam - w jednym wypadku podniósłby Ci się jak rozumiem komfort ekonomiczny, ale w drugim miałabyś dwa kroki do pracy, a to też bardzo komfortowa sytuacja ;) W każdym razie powodzenia :)
I my też właśnie dziś obniżyliśmy poziom  :D Bo ja się naczytałam strasznych historii o nagle wstających i wypadających dzieciach  ::)

Jucia ja w zeszłym roku byłam na Sylwestrze w Zakopcu. Ogólnie było fajnie, ale nie polecam. Na Noworodku był o tym wątek. Podobno jeśli się trafi na Halny, to są później problemy z ciążą. Nie wiem czy to na pewno prawda, ale faktem jest, że zaraz potem musiałam pójść na zwolnienie, na którym zostałm juz do końca. A w tym roku zostajemy w domu, bo jakoś nie wyobrażam sobie abym mogła zostawić synka w jego pierwszego Sylwestra  ;)

Easy no to gratuluję serdecznie!! Jestem pewna, że podejmiesz właściwą decyzję. Zdjęcia oczywiście rewelka  ;D

Frotko powiadasz, że do Poloneza chodzisz?  ;D Nie wiedziałam, że tu można z małymi dziećmi. Tak już dawno chodziłabym z Kubą. Mam basen pod nosem, a chciałam jeździć na Wolę  ::) W sobotę dowiem sie o szczegóły.

A my dziś po szczepieniu. Kubuś zniósł je dzielnie, ale za to daje mi w domu popalić  ::) On nawet nie płacze, tylko wrzeszczy. I to bez względu na to czy jest na rękach, czy w łóżeczku  :( Przed chwilą usnął, ale nie wiem na jak długo.
A mierzy już sobie 67 cm i waży 7500g  ;D
A mam pytanie: czy te przenosiny to juz na stałe? Jakoś Noworodek wydaje mi się fajniejszy i bardziej czytelny ......

reklama
Rety, coś mojej córy dziś wieczorem nie rozumiem  :mad: Nie wiem czy zdążę odpisać zanim jej zupełnie szajba odbije  :mad: ...
Frotko, ten basen chyba jednak dla nas za daleko  :( Znalazłam w necie taki blisko Fieldorffa i drugi w Wesołej, ale jeszcze nic więcej nie wiem. Zobaczymy.
Agast, witaj! Nie zostawiaj nas!
Shirleyko, jak to nie ma amatorek  ;) Mi się nawet parę tygodni temu zdarzyło drina z mężem wypić wieczorkiem :-[
Beatko, Minko, Easy, dzięki za gratki dot. pełzania  :laugh: Ona tak śmiesznie właściwie czołga na łokciach  :laugh:
Easy, zdjęcia extra. a co do propozycji... Jakby mi w moim banku ktoś proponował zostanie dyr. oddziału to za żadne skarby świata bym się nie zgodziła. Chyba że tylko na miesiąc i miałabym zagwarantowane conajmniej 100tys do łapki i za miesiąc zarezerwowane wizyty u psychiatry, psychologa czy kogo tam od ciężkich nerwic  :mad:  To nie dla mnie. Ale może u was jest lepiej...
Mad, gratulujemy Olce świadomych przewrotów :D
Asia, twoja teściowa chyba oszalała!!!!!!!!!! Dać czekoladę półrocznemu dziecku??????????
Beatko, całe szczęście, że to był tylko sen...
Yariva, przyłączam, się: no właśnie, czy to na stałe? Mam nadzieję, że Kubuś pośpi do rana ;)

Kurczę, nie chcę siedzieć w Sylwestra w domu... :(

Acha. Zapomniałam się pochwalić: od kilku dni NIE NOSZĘ WKŁADEK W CYCONOSZU!!! Wreszcie się ich pozbyłam i nic nie przecieka!!!

A teraz spadam kąpać Gusię zanim zje klawiaturę ;)
Ps: Forum nie działało, napisałam to ok.20 i dopiero teraz mogę wysłać :mad:

Do góry