reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Mad, kciukasy trzymam ;) I życzę dokonania słusznego wyboru, Easy :) Asioczka naszego witam serdecznie  :D No i odpowiadam Juci: poprzedni Sylwester spędziłam na parkiecie wirując z moim ukochanym mężem. Byłam zachwycona, czułam się świetnie, tylko musiałam częściej korzystać z toalety  ;D Aha PaulaC, jak tam wizyta? Napisz kiedy wrócicie, mam nadzieję, że wszystko w porządku :)

Moje dziecię natomiast ma pleśniawki  :-[ W związku z tym pędzluję Mu buziaczka Nystatyną.

Aha. Chciałam jeszcze napisać, że mi się ta czcionka straszliwie podoba  8) I znikam ;)

reklama
No wreszcie nadrobiłam :) Raptem 2 dni mnie w domu nie było i tyle się wydarzyło! Witam więc wszystkie Mamusie w nowym-starym dla mnie miejscu (pisałam tu już na początku ciąży, potem jakoś przerzuciłam się na noworodka). Strasznie mi go szkoda, zwłaszcza że dobiłam dopiero co do 500ego posta... :laugh:
Emiliana - gratuluję silnego Szkraba! Agnieszka jeszcze nie potrafi się utrzymać na kolanach.
Shirleyko - ale Wam fajnie! Życzę szybkiego zafasolkowania! U mnie musi się jeszcze @ pojawić... ;) Ale myślę że w 2006 to się zafasolkuję :D
Mongea - gratuluję sukcesów w zasypianiu
Agast - ja tam tęsknię za Tobą. Jeśli nas podczytujesz to serdecznie pozdrawiam i... jutro piątek :laugh:
Lila, Megan, Easy - superanckie zdjęcia zamieszczacie!
Aletko - gratuluję następnych ząbków! To co, następne będą dolne trójki ;D ? Acha, co do zagadek to jestem za umieszczaniem ich w pierwszym poście na stronce:) I mam nadzieję, że to nie skaza . Trochę dziwne by mi się to wydawało.
Paula, trzymam mocno kciuki za Waszą wizytę. I Ty to Nienna? No to jakiś rok temu pisałyśmy tu razem :)
Beatusek, mam nadzieję, że to badanie nie będzie konieczne.
Frotko, jak mi przykro z powodu kotki... Napisz mi proszę jeszcze raz nazwę tej ulicy, gdzie chodzicie na basen. Bo to gdzieś na Pradze, prawda? Ciągle się jakoś nie możemy zebrać, a wszędzie wydaje mi się być daleko... Z resztą z Mińska to wszędzie jest daleko :mad: Prawda, Igusku?
Mad, :mad: :mad: :mad: Bez komentarza. Ale ciepło pozdrawiam.
Coletta, no kurczę, coś musicie zrobić z tym noszeniem! Ja bym się wściekła!
Jucia, ja Sylwestra przebalowałam u brata ciotecznego. Był tłum ludzi, tańce, hulanki, swawole :D A tydzień później przetańczyłam nockę na weselu drugiego brata ciotecznego :D Nie żałowałam sobie, co Ci też polecam. A Wy Dziewczyny co chcecie robić w tym roku, z takimi Maluszkami? Easy widzę, że ma fajne perspektywy...

Acha. Witam wszystkie tutejsze mamusie czerwcowe, które nas być może podczytują :laugh: Serdecznie zapraszam także do pisania. Jak dla mnie to jesteście mile widziane i chętnie będę Wam odpisywać. To chyba by było na tyle. Więcej nie pamiętam.

No i na koniec chwalimy się :laugh: Agnieszka zaczyna pełzać!!! Tak powolutku, podciąga się do przodu na łokciach i troszkę odpycha nóżkami. Potrafi być bardzo wytrwała :laugh: To na razie malutkie początki, ale jak się cieszę! Dodatkowo zaczyna podnosić pupę do góry, właściwie to jakby próbowała robić "koci grzbiet". To chyba jakiś wstęp do raczkowania! Normalnie jestem rozanielona :)

Dziękujemy za słowa pociechy, przydają się. Szkoda kiciaka :(

Paula, jak wizyta???

Wiolinko, my chodzimy na Łabiszyńską, pływalnia nazywa się Polonez. Ja jestem zadowolona, Wojtek też. Z Mińska to faktycznie kawałek, ale Ty chyba zmotoryzowana jesteś? I bardzo gratuluje Agniesi pełzania :)

Easy, no to trzymam kciuki, żeby zapadła dobra decyzja.

Co do tegorocznego Sylwestra, to nie mam pojęcia, co zrobimy. Bo tak: nasi znajomi nie mają małych dzieci, mama Rafała prowadzi własną firmę i u niej Sylwester to koniec miesiąca, kwartału i roku, czytaj full papierów do zrobienia na raz także nie ma szans na podrzucenie Wojtka. Nie wiem, obawiam się, że zostaniemy w domu po prostu.

Cześć Agast :) Jak miło Cię widzieć :)

Hello
Wiolinko - gratuluję pełzającej Agniesi. Mateusz tez tak podnosi dupkę do góry. Czasami nawet uda mu się podeprzeć na kolanach ale nie mam pojęcia czemu te akrobacje mają służyć bo on zamiast isć do przodu to się cofa do tyłu :o

A ja mam dzisiaj paskudny humor. Oj straszny buuu
Przeżyłam horror w nocy bo mi się przyśniło, że Matuś mi umarł :o :(no i całą nockę miałam z głowy bo ciągle podchodziłam do łożeczka i sprawdzałam czy oddycha. O 3-ciej wzięłam go do swojego łóżka bo byłam tak zdenerwowana, że szok. No a Matus w najlepsze sobie spał.

asia, no to "teściowieńka" przesadziła już tym razem. czekolada uczula, a ty po przejściach z astmą u waneski powinnaś szczególnie uważać na alergeny chyba. wytłumacz jej, że to niebezpieczne dla małego.

paula, no i jak po wizycie??

shirleyko, konkrety :laugh:. w geant, carrfourze, czy gdzie te dynie. bo na przykład w auchan tego nie mają. ::)

to ja się jeszcze pochwalę,bo czemu by nie, że od kilku dni wyraźnie widzę, że przewroty z brzucha na plecy i odwrotnie to nie kwestia przypadku, ale celowa aktywność olki. ;D

Frotko Przykro mi z powodu kici :(
Mad Gratuluję Oleńce przewrotów!!! :)
Wiolinko Super, że Agusia pełza! Lubie imie twojej córeczki, moja siostra ma takie samo :D
Wiki z dzisiaj ;D
a_kuku_154.jpg

reklama
Czy te oczy moga kłamać...?
czyteoczymogkama7ku.jpg

Pofiglujemy?
pofiglujemy6ln.jpg

Taka jestem duuuuuża...
takajestem4mk.jpg

Zabić cię wzrokiem?
zabiciwzrokiem6fh.jpg

Wiki śliczna!!! :-)

Co do decyzji to napiszę Wam może o co chodzi, żeby nie było, że tajemnicza jakaś jestem ;-)
Otóż zadzwonił do mnie były szef (ten fajny, co odszedł jak w ciąży jeszcze byłam do innego banku) i powiedział, że rozmawiał o mnie z jednym z dyrektorów naszego banku. No i ponoć mają dla mnie 2 propozycje: albo przeniesienie bliżej domu do tego oddziału, o którym kiedyś już wam pisałam, albo objęcie stanowiska UWAGA!!! dyrektora oddziału z tym że 40 km od domu...poza Poznaniem... Muszę iść jeszcze na spotkanie z tym dyrem i usłyszeć to na własne uszy, ale już myślę co zrobić...

Frotko :-(
Wiolinko gratki dla Agniesi!!!

Do góry