reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
hejka

jestem i ja,Marys moja oglada dobranocny ogrod,a ja na chwilke zajrzalam,dzien strasznie zabiegany,polatalam po sklepach,potem bylam u kolezanki na kawce,niedawo drugiej kolezance podrzucilam kurtke do suszarki,moja mama zaraz z bratem jada do sklepu,a jak wroca wskakuje do wanny:-pna poniedzialek jestem zaproszona do mojej starej pracy do kliniki,tam bedzie z pucharem nasza tutejsza druzyna,beda fotki i takie tam:-p
Darunia az Ty nasz pracusiu,hihi
Ulenko fajnie,ze jutro wychodzisz,ja sie umowilam na poniedzialek na 20 z kolezankami do kina na avatar,dziewczyny ktore ogladaly pytanie do Was,czy uwazacie,ze ten film jest smutny???bardzo smutny,czy raczej fajny i wesoly???

Ostatnia edycja:
Marleńci film moim zdaniem rewelacja, pełen emocji, zabawnych dialogów ale i wzruszających scen, ogólnie napewno jest filmem z pozytywnym przeslaniem mimo kilku scen walki. Więcej nie napisze:-D:-D jak dla mnie super! Czekam na kolejne części

Dzieki dziewczyny,bo ja staram sie smutnych filmow nie ogladac:zawstydzona/y::rolleyes:

glowa mnie rozbolala,tak sie wsciekalam z Marysia,no,ale nie ma co sie rozczulac,jutro z ranca na silke zapierniczam,potem musze kolezance doradzic,ktory ma obraz kupic,ja dzisiaj kupilam taki ze Swieta rodzina,mialam tylko jeden malutki jeszcze z oazy z pl,brakowalo mi tego na nowym domku:tak:ostatnio jak bylam na silce zostawilam pod prysznicem balsam i zel,wiec musze jeszcze dokupic,pogoda piekna dzisiaj byla,a ogladalam tv i w pl ma byc bardzo zimno,dbajcie o siebie kobitki

Marleńcia ja tęsknie za taka zima jak na wyspach:sorry2: jutro mam na 8:45 zajęcia wiec zeby dojechac na czas o 8 musze wyjść na ten trzaskający mróz! Już mi zimno:baffled::baffled::baffled: :baffled:ja chce lato! słońce!!! ciepło!!!!:unsure::unsure:

a ja chce Ulenko wiosne:-pwtedy zobacze sie z Agusia i Basia;-)

ps widze,ze szefowa jest aktywna i nawet nie skrobnie slowka,oj nie ladnie,nie ladnie Gus,Gus

Ostatnia edycja:
jak ja żałuje ze nie udaje nam sie spotkać w większym gronie! Ach to by było coś;-):-D
ja bym bardzo tego chciala,ale widzisz Ulenko ja przylece w tym roku moze dwa razy i nigdy nie wiem kiedy bo zawsze wyszukuje tanich lotow,Basie mam blisko,do Agusi lece specjalnie,wyladuje w Gdansku,potem do Agi od Gusia wracam pociagiem do siebie potem na troche do Basi i znowu powrot,jakby cos sie udalo nam zmontowac to ja bardzo chetnie,tylko umowic musicie sie najpierw,a ja sie dopasuje

reklama
ja chce lato! słońce!!! ciepło!!!!:unsure::unsure:
Ja też:-D:-D Niech ta zima i mrozy się kończą:tak::tak:

Agusia i jak tam wycisk na rowerku ? Fajna sprawa - co? :-p
Oj tak Basiu fajna sprawa. 45 min intensywnej jazdy i na koniec ćwiczenia na brzuch. Ale dobry taki wysiłek:tak::tak::tak: Nie pamiętam kied tyle potu;-) z siebie wylałam, hahahahahaha

Dziewczynki ale fajnie macie z zakupkami:tak::tak: Kasia zaszalałą dzisiaj jutro Ula. Nieźle nieźle;-) A co tam będziecie sobie załowały:-D:-D:-D

a ja chce Ulenko wiosne:-pwtedy zobacze sie z Agusia i Basia;-)

ps widze,ze szefowa jest aktywna i nawet nie skrobnie slowka,oj nie ladnie,nie ladnie Gus,Gus
Ja też nie mogę się doczekac tego spotkania. Niech juzsie robi ciepło i te miesiące szybko mijają. I nie prawda że nie piszę tylko musiałam poczytać co u WAS:-D
:-D A tak na marginesie to ze mnie taka "szefowa" jak z koziej d..... trąba;-):-D:-D

Do góry