reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

u nas zapowiada sie piekny weekend- sloneczny! a ja w piatek i sobote pracuje- sobota bedzie przekichana bo wroce ok 5...no, ale zamierzam troche tylko spac bo o 13 idziemy na festival...

Syla- zgadzam sie- a monolog ...nie w te strone- wiec klikamy!kliiiikamy laski!!!!

Cicha- dobrze,z e starsza...;) ja kiedys przerabialam podobne tematy- maz mial firme i siedzime w 3 roznych miastach...i zatrudnial samych mlodych ludzi...ech ciezko bylo zdusic zazdrosc w zarodku!:baffled::baffled: a jak raz dostalam smsa, od laski co chciala namieszac, to zadyma byla, ze hej ...

Klaudia ma wakacje od 23 lipca do 2 wrzesnia...a dzis wolny dzien bo jakies tam wybory...i biedna nie moze sie doczekac wieczu bo idzie na tance:-D

co do sprzatania-=  mam ostatnio jak pisalam manie segregowania ciuchow itd...a dzis spalam do 8 i jak wstalam kawucha, kapiel i pozniej w gary - zrob ilam fure nalesnikow, salatke z piersi kurczaka z warzywami;P

Do góry