reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati super, że wróciłaś. Cicho było bez Ciebie. Życzę udanej imprezy urodzinowej. A tak przy okazji moja teściówka też ma jutro urodziny. Dobry z niej człowiek. Rozumiem, że po sprzedaniu autka szykuje się nowy zakup? Noemi była zadowolona z prezentów? I co ciekawego poczytujesz?
Rusiu, ja też życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.

Apropos recept, musiałam wczoraj walczyć o receptę na leki dla Ali. To jakaś porażka. Czułam się tak jakby mi ktoś napluł w twarz. Nie to,że męczymy się z chorobą to jeszcze musimy walczyć o leki.

reklama
Fredka-no impreza z tesciami to nie impreza...ale za tydzien... :)poszalejemy :))))

Auto nowe juz kupione :-D

Fredzia ja Ci zycze zeby u Was wreszcie zla passa z chorobami sie skonczyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do czytania to czytalam ksiazke "listy z jeziora"-polska ksiazka,akcja toczy sie w malej miejscowosci na Mazurach :)

Gratki Pati- pochwal sie zdjeciami nowego czlonka rodziny;-)
ja zaraz wkleje fotki na zastrzezony .

Fredzia zdrowka!!

Pati, to szybko zadziałaliście z samochodem:tak:Żeby dobrze się sprawował!
Fredzia, przykre, ze musimy się borykać z takimi problemami:wściekła/y:

to akurat zdjecie nie naszego ,ale nasz wyglada w sumie identyko :)

Załączniki

• 2006_bmw_5_series_550i-pic-10929.jpg
    2006_bmw_5_series_550i-pic-10929.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 30
No juz odstalam instrukcje-bo narazie ja jeszcze corsa smigam,a A bmka... ze mam uwazac bo nie wiem kiedy ,a 200 na blacie :-D
corsyw sumie nawet mi nie jest zal... fajna byla ale na miasto...

reklama
no a mi ciężko zabrać się za pisanie bo niestety też nic miłego nie napiszę....leczymy sie juz chyba z miesiąc a wszystko zaczęło się w grudniu od zapalenia spojówek (to cholerstwo w calej Polsce panuje bo na sierpniu 2009 tez się pojawialo w różnych miastach)
Karol skończył antybiotyk na ucho i własnie kicha i kaszle:(
ai Bartka nie możemy doleczyć po tej alergii na antybiotyki...
a ja mam antybiotyk na zatoki na 2 tyg zeby je dobrze przeleczyć bo ciągle...nawet nie wspominam o kosztach leków...chyba wiecej na leki wydałam niż na prezenty :/:szok:
poza tym jeszcze w pracy nieciekawy okres a przed świetami miałam małą stłuczkę o której już nawet nie mam siły pisać, że święta do bani to już opowiadałam...
no i to by było na tyle:) oby juz tylko było lepiej!!!
czego i wam baaardzo życzę!!!

Do góry