reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Kiedy zamierzacie powiedzieć rodzinie najbliższej? Czy może już wiedzą?
My chyba powiemy po poniedziałkowej wizycie. Mieliśmy już ostatnio powiedzieć ale jakoś tak wyszło że nie powiedzieliśmy. Ogólnie to widzimy się bardzo często także zaraz na pewno zauważą. O ile już nie zauważyli tylko nie mówią :D

Ja powiedziałam w pracy, bo musiałam. A tak rodzice, a nawet dzieciaki nie wiedzą. Ale najstarsza widzi, że jest coś grane nie tak: "A bo mama ciągle leży i leży, a normalnie to zawsze chodzi i sprząta."(A jestem obsesyjnym maniakiem czystości). 😂

A tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? ☺️ Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???

My akurat mieszkamy z teciami, a ja juz przechodzę na chorobowe to na pewno nie dotrzymam z informacją nawet do mikołaja 🙈
My mieszkamy 100 km od jednych i drugich, ale akurat po potwierdzeniu ciąży byliśmy 2 weekendy u rodziców plus byliśmy na chrzcinach, i widziałam (albo sobie wmawiałam) podejrzenia obu mam 😉 paliłam iqosa i nagle rzuciłam, na propozycje winka jakaś głupia wymówka, tu zmęczona, tu idę sobie poleżeć, nagle nie mam ochoty na swojski serek z mleka krowy sąsiada itd 😄

A tak z ciekawości zapytam dziewczyny, które mają już dzieciaki. Byłyście w zamkniętych grupach w poprzednich ciążach? ☺️ Jeśli tak to czy one jeszcze funkcjonują czy zmarly śmiercią naturalną???
ja byłam na wrześniowkach 2017 czyli dawno 😂 bardzo długo nasza grupa funkcjonowala. Później przeniosłysmy się na fb na grupę prywatna i tam do dziś mamy kontakt.

Gratulacje wczorajszych wizyt :)

reklama
Do góry