kamilaa919
Fanka BB :)
Ja ze Śląska, miasto 50tys mieszkańców@Tusia91 rozumiem że wyniki Nifty ok?
Dziewczyny z jakich okolic jesteście? Z dużego miasta czy mniejszego? Może poznamy się trochę lepiej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ze Śląska, miasto 50tys mieszkańców@Tusia91 rozumiem że wyniki Nifty ok?
Dziewczyny z jakich okolic jesteście? Z dużego miasta czy mniejszego? Może poznamy się trochę lepiej?
Plus taki, że mamy miasto na mieście i z opieka medyczna nie ma problemówJa ze Śląska, miasto 50tys mieszkańców
Super wiadomości! Może już będziesz się mniej stresować i nie będziesz więcej uprawiała czarnowidztwa, choć wiem że łatwo gadać. Ale i tak dobrze słyszeć, że wszystko ok.Prawie 3cm szczescia, tetno 167ud/min. Jest wszystko ok, Luteina odstawiona. Będę się umawiała na prenatalne
Oj tak... Ale dziś ide na ostatnią nockę i na chorobowe, szkoda ryzykować i jeszcze patrzeć na te wszystkie przykrości, przez które się nakręcamSuper wiadomości! Może już będziesz się mniej stresować i nie będziesz więcej uprawiała czarnowidztwa, choć wiem że łatwo gadać. Ale i tak dobrze słyszeć, że wszystko ok.
super wieści idz idz na chorobowe, to może głowa bardziej odpocznie, chociażby od tych widoków o których piszeszOj tak... Ale dziś ide na ostatnią nockę i na chorobowe, szkoda ryzykować i jeszcze patrzeć na te wszystkie przykrości, przez które się nakręcam
Już dziś wygladał bardziej jak czlowieczek niż ostatnio jakiś zarys glowy się pojawiłsuper wieści idz idz na chorobowe, to może głowa bardziej odpocznie, chociażby od tych widoków o których piszesz
Też się stresowałam, ale po wczorajszej wizycie jestem spokojniejsza, zwłaszcza że następna jest za tydzień i to będą prenatalne więc, nie ma tyle czasu między wizytami to jestem spokojniejsza.
Jeszcze trochę I już u Ciebie nie będzie fasoleczka tylko czlowieczek mały