reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja to jestem za chuda na swój wzrost a na komentarze typu że niedługo zniknę mówię no co zrobisz chciało by się przytyć ale się nie da, albo pytają czy chora na coś jestem ja prd chora na takich głupich ludzi jak mi taką choroba dojdzie to zniknę wogole heh
OMG, koszmar mojego dzieciństwa🙄 Zawsze byłam bardzo szczupła i nauczyciele wiecznie sugerowali, że mam anoreksję... A ja normalnie jadłam, dużo nawet, nie miałam żadnych zaburzeń. Bardzo to było przykre, że dorosłe osoby tak mnie zawstydzały przy wszystkich.

reklama
Dziewczyny dziś to fizycznie czuje się wybitnie, mi ta ciaza chyba tylko na psychikę siada. Już sobie wmówiłam, że te "spuchnięte" bolesne piersi to wina tylko progesteronu, już odliczam do tej wizyty, najgorsze, że mam dziś dyżur, a wiem, że mój ginekolog też dziś jest na dyżurze i już mi chodzą myśli, żeby się wprosić na USG... Nie chce popadać w paranoje bo w sumie się nic takiego nie dzieje a ma inną robotę niż robienie mi ponadprogramowego USG, bo ja chce 🙈
No a czego mają być wynikiem jak hormonów w ciąży😉

OMG, koszmar mojego dzieciństwa🙄 Zawsze byłam bardzo szczupła i nauczyciele wiecznie sugerowali, że mam anoreksję... A ja normalnie jadłam, dużo nawet, nie miałam żadnych zaburzeń. Bardzo to było przykre, że dorosłe osoby tak mnie zawstydzały przy wszystkich.
No w pracy zawsze mówili że tyle jem na przerwie że dziwią się że ja taka chuda ,ale fakt że ja aż tak dużo w domu nie jem bo jak się w garach nastoje to mi się już jeść odechciewa co innego jakbym tak na gotowe szła to tak aż widelec podskakuje heh

Dziewczyny dziś to fizycznie czuje się wybitnie, mi ta ciaza chyba tylko na psychikę siada. Już sobie wmówiłam, że te "spuchnięte" bolesne piersi to wina tylko progesteronu, już odliczam do tej wizyty, najgorsze, że mam dziś dyżur, a wiem, że mój ginekolog też dziś jest na dyżurze i już mi chodzą myśli, żeby się wprosić na USG... Nie chce popadać w paranoje bo w sumie się nic takiego nie dzieje a ma inną robotę niż robienie mi ponadprogramowego USG, bo ja chce 🙈
Ja znowusz patrzę na bajzel w domu i gary w zlewie i idę dalej ...syn w domu bo kaszlał w nocy ,córkę też zwalniałam z lekcji bo się źle czuła i tak parę razy pokrazylam i nadal mi się nic niechce,jedyne co obiad zrobiłam zaś na siłę ..

reklama
Do góry