reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja 9+1
I mam pytanie do dziewczyn na podobnym etapie-czy Wasze brzuszki się zaokrąglają?
Ja widzę zmianę, ale nie wiem czy to za sprawą obecności bobasa, łagodzenia wilczego apetytu czy mocno zwolnioną perystaltyką jelit 🤨 ale do pracy zakładam już luźniejsze ciuszki, bo póki co tylko partner wie o ciąży 😉

reklama
Ja 9+1
I mam pytanie do dziewczyn na podobnym etapie-czy Wasze brzuszki się zaokrąglają?
Ja widzę zmianę, ale nie wiem czy to za sprawą obecności bobasa, łagodzenia wilczego apetytu czy mocno zwolnioną perystaltyką jelit 🤨 ale do pracy zakładam już luźniejsze ciuszki, bo póki co tylko partner wie o ciąży 😉
ja wprawdzie jestem trochę wcześniej ale mój brzuch już się zaokraglil i to ewidentnie wina ciąży (lub wzdec) bo jeszcze na koniec września był płaski jak deska... U mnie pewnie jest kilka przyczyn jestem niska szczupła i jestem w drugiej ciąży. Dodam że na wadze nie mam ani 1 kg więcej

Ostatnia edycja:
Ja 9+1
Ja jestem równo 9+0, też mam wrażenie że mam większy brzuszek na dole, ale nie wiem czy to nie wina progesteronu i wolnej perystaltyki właśnie

U mnie też dziś 7+5 😊

Ja 9+1
Ja mam wrażenie że już mam spory brzuch :D ale to też może być wina wzdęć. No i w drugiej ciąży podobno szybciej rośnie

Ja zmieniłam już zwykle jeansy na jegginsy, bo w klasycznych sztywnych jeansach już mnie brzuch cisnął. Wagi nie mam, więc nie wiem ile jest na plusie ale jakoś się tym nie przejmuje.
Detektora tętna nie planuję kupować, w pierwszej ciąży też nie miałam.

Kto wizytuje w następnym tygodniu? Ja mam wizytę w czwartek i już się nie mogę doczekać aż zobaczę bobaska 🥰 mam wtedy też pobieraną krew na NIPT.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry