reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja od kilku dni nie czuje mdłości i nie czuje się w ogóle ciążowo. Także już panikuje czy wszystko aby na pewno jest dobrze...
Wizytę mam dopiero 19.11.
A żeby nie było nudno to coś mnie rozkłada. Kicham, jestem słaba i leci mi z nosa. Dodatkowo syn tez z katarem. Wczoraj mi prawie nic nie zjadł. Nawet nie chciał mleka bo jeszcze przed spaniem kp.
Ja też nie czuje się w ogóle ciążowo, jedynie bol piersi z rana... wizyta też dopiero 15.11

reklama
ja mam wizytę w czwartek o 17.30 :) będzie wtedy 7+3 . O której masz wizytę?

U mnie dziś powrót mdłości, na szczęście nie są jakieś tragiczne. Z zapachów to już mogę mało co znieść, piersi bolą mnie głównie wieczorami w obrębie sutków. Ale zmęczona jestem strasznie i ciągle. Dziś też wróciłam do pracy.

Ja raczej nie będę robiła Nifty.

Widzę dziewczyny że sezon chorobowy u Was w pełni, moja córka też w zeszłym tygodniu w domu była bo kaszel miała. Zdrówka dla wszystkich.
Ja mam rano, 9:25 :) Będę 6+4 wg OM.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę🥰

Ja z zapachami nie mam w ogóle żadnych rewelacji.

Ja też nie czuje się w ogóle ciążowo, jedynie bol piersi z rana... wizyta też dopiero 15.11

Ja tak miałam z początku. Poza brakiem okresu nie miałam innych dolegliwości. Potem zaczęły się mdłości, taki wilczy głód, zmęczenie. Od trzech dni znowu to minęło. Oczywiście rozmyślałam czy jest ok czy się zatrzymało. Już to raz przerabiałam...

Ja tak miałam z początku. Poza brakiem okresu nie miałam innych dolegliwości. Potem zaczęły się mdłości, taki wilczy głód, zmęczenie. Od trzech dni znowu to minęło. Oczywiście rozmyślałam czy jest ok czy się zatrzymało. Już to raz przerabiałam...
No właśnie ja się też tego boję... w zeszłym tygodniu miałam objawy, teraz 8+2 ustały

Dziewczęta czy któraś z Was ma niedoczynnośc tarczycy - Hashimoto?
Mieszkam w Irl Północnej czy tsh bliskie 3 to bardzo źle? Pisze, że powinnam mieć 2,5...

reklama
Ja obecnie równo 9, pewnie za bardzo panikuje bo wcześniejsza ciąża utracona w 6 tygodniu, równo tydzień temu byłam na wizycie i wszystko było w porządku. Ale ostatnie kilka dni mam bóle brzucha, tzn nie mogę nazwać tego bólem raczej jest to kłucie takie chwilowe, ale dość często w podbrzuszu i okolicach pachwin. Poza tym nic niepokojącego się nie dzieje poza typowany objawami. kolejna wizyta 13.11 więc muszę jeszcze poczekać. Czy któraś z was ma lub miała takie objawy?

Do góry