Od razu dam znać. Trzymam kciuki za ciebie oraz za inne dziewczynyDaj znać koniecznie Trzymam kciuki Ja jutro na 16.15.. Dobrze że mam trochę zajęć z rana to nie będzie się dłużyc
reklama
Bo on nie badał ile jest uderzeń tylko patrzył i mówi „oo słabo bije” „słabo to widzę „ . To była moja pierwsza wizyta. Jutro jadę do innego lekarzaDlaczego nie dopytujecie na wizytach o takie rzeczy? Powiedział, że słabo bije ale nie podał wartości? I wyszłaś z gabinetu bez żadnych informacji? Ani wymiary ani akcja serca jaka tylko, że za mały i za wolno?
Emilka2024
Początkująca w BB
Wszyscy tutaj na forum piszą, że nie patrzy się na przyrost tak wysokiej bety, a twoja i tak dość dużo urosla
Ok, dzięki za odpowiedź. Szkoda, że lekarz mi nie powiedział, że jak wyjdzie wysoki wynik to żeby nie patrzeć i nie liczyć procentowo tego przyrostu. Wtedy bym się może tak tym nie stresowała
Także dzięki dziewczyny, za waszą wiedzę i wsparcie!
Marta Antoś
Aktywna w BB
A my za CiebieOd razu dam znać. Trzymam kciuki za ciebie oraz za inne dziewczyny
Wolfie
Moderator
No skoro powiedział, że słabo bije to chyba sprawdził jakąś wartość, na jakiej innej podstawie miałby tak powiedzieć? Tylko Tobie po prostu nie przekazał konkretnych informacji. Bo jest różnica czy biło 70 czy 120. Słusznie, jedź i sprawdź, bo będziesz teraz 2 tygodnie się zastanawiać i nie wychodź z gabinetu póki się nie dowiesz podstawowych rzeczy, wiek ciąży, wymiary zarodka, akcja serca..Bo on nie badał ile jest uderzeń tylko patrzył i mówi „oo słabo bije” „słabo to widzę „ . To była moja pierwsza wizyta. Jutro jadę do innego lekarza
Peauela
Moderator
Nie badał tylko powiedział że bardzo słabo bije. Wizyta za 2tyg
CRL 0.45cm
Nie wiem czy to to?
Nie no sorry, ale jak nie badał to nie ma pojęcia jak bije, ja bym się domagała żeby zmierzył ile uderzeń na minutę i wtedy oceniał i nie w tak chamski sposób czy słabo bije. Ale mnie wkurzają tacy lekarzeBo on nie badał ile jest uderzeń tylko patrzył i mówi „oo słabo bije” „słabo to widzę „ . To była moja pierwsza wizyta. Jutro jadę do innego lekarza
kamilaa919
Fanka BB :)
Ja właśnie nadgorliwie pytałam ile uderzen i jaka wielkość
Dokładnie... niepotrzebne stresują. Ja pytałam mojego ile na minute to od razu mierzył, a i tak dodał, że to jest poczatek jego pracy i się rozkręcaNie no sorry, ale jak nie badał to nie ma pojęcia jak bije, ja bym się domagała żeby zmierzył ile uderzeń na minutę i wtedy oceniał i nie w tak chamski sposób czy słabo bije. Ale mnie wkurzają tacy lekarze
Serio on chyba nie badał. Najpierw powiedział mi że nie ma serduszka (tydzień temu było). Po chwili „o jednak jest ale słabo bije” i koniec badania „ciąża zagrożona i słabo to widzę”Nie no sorry, ale jak nie badał to nie ma pojęcia jak bije, ja bym się domagała żeby zmierzył ile uderzeń na minutę i wtedy oceniał i nie w tak chamski sposób czy słabo bije. Ale mnie wkurzają tacy lekarze
Wolfie
Moderator
Chyba... nawet nie wiem na co bardziej brak słów.. na takiego lekarza czy na to, że te informacje Ci "wystarczyły"Serio on chyba nie badał. Najpierw powiedział mi że nie ma serduszka (tydzień temu było). Po chwili „o jednak jest ale słabo bije” i koniec badania „ciąża zagrożona i słabo to widzę”
reklama
Marta Antoś
Aktywna w BB
Ja pamiętam swoją wizytę na której dowiedziałam się,że serce przestało bić. Zawsze wypytuje o wszystko a wtedy zabrakło mi języka. Czasami to emocje biorą górę nad nami i wiele rzeczy wypada nam z głowy po prostu..Chyba... nawet nie wiem na co bardziej brak słów.. na takiego lekarza czy na to, że te informacje Ci "wystarczyły"