reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Chyba się z wami pożegnam. Mam nieprawidłowy przyrost bety.
28.10 11125
30.10 13889 😞
6 tydzień.
Jutro wizyta, ale nie robię sobie nadziei...
Ja też byłam załamana swoim przyrostem bo miałam wrażenie, że bardzo mało urosła, byłam u gin, byl fajny obraz na USG, było serce i serio go te późniejsze bety nie interesowały, liczyły się pierwsze trzy wyniki które przedstawiłam, reszta juz nie

Ja też byłam załamana swoim przyrostem bo miałam wrażenie, że bardzo mało urosła, byłam u gin, byl fajny obraz na USG, było serce i serio go te późniejsze bety nie interesowały, liczyły się pierwsze trzy wyniki które przedstawiłam, reszta juz nie
Miałam z 13695 na 31030 w ciągu 5 dni...Także też myślałam, że będzie tragedia na tej wizycie, teraz już nie badam. Czekam na następną 15.11

reklama
Hejka, jestem w 10 tygodniu ciąży ;) termin na 29.05
Mam pytanie czy Was też rwa plecy w lędźwiach i macie dyskomfort w podbrzuszu? ja najbardziej jak siadam na twardym to czuję wszystko w tym podbrzuszu łącznie z jajnikami 😵

Do góry