Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiO super Ja też jutro wizyta 6+1 i mam nadzieję,że też usłyszę
Ja też byłam załamana swoim przyrostem bo miałam wrażenie, że bardzo mało urosła, byłam u gin, byl fajny obraz na USG, było serce i serio go te późniejsze bety nie interesowały, liczyły się pierwsze trzy wyniki które przedstawiłam, reszta juz nieChyba się z wami pożegnam. Mam nieprawidłowy przyrost bety.
28.10 11125
30.10 13889
6 tydzień.
Jutro wizyta, ale nie robię sobie nadziei...
Miałam z 13695 na 31030 w ciągu 5 dni...Także też myślałam, że będzie tragedia na tej wizycie, teraz już nie badam. Czekam na następną 15.11Ja też byłam załamana swoim przyrostem bo miałam wrażenie, że bardzo mało urosła, byłam u gin, byl fajny obraz na USG, było serce i serio go te późniejsze bety nie interesowały, liczyły się pierwsze trzy wyniki które przedstawiłam, reszta juz nie
Z zalecenia lekarza sprawdzałaś bete? Przy tych wartościach ona już tak nie przyrasta. Ważne, że rośnie do przodu !Chyba się z wami pożegnam. Mam nieprawidłowy przyrost bety.
28.10 11125
30.10 13889
6 tydzień.
Jutro wizyta, ale nie robię sobie nadziei...
Sprawdzałam, bo jestem po ciąży pozamacicznej. Pierwsza wizyta dopiero jutro, jestem w 6+1 dziś.Z zalecenia lekarza sprawdzałaś bete? Przy tych wartościach ona już tak nie przyrasta. Ważne, że rośnie do przodu !