reklama
Wolfie
Moderator
A, bo kiedyś to przechodziliśmy i był to adenowirus.Czasem mówi że go boli ale nie widać tego po nim. Ale coś napewno mu tam po jelitkach czasem jeździ. Generalnie przechodzi po
A czemu pytasz?
Wolfie
Moderator
Trzymaj sięNiestety zostajemy w szpitalu na wywołanie poronienia, okazało się to pusta ciąża, pęcherzyk rósł cały czas ale zarodka nie ma.
Sok z żuka
Fanka BB :)
bardzo mi przykro. Też przechodziłam przez wywoływane poronienia. Trzymaj się KochanaNiestety zostajemy w szpitalu na wywołanie poronienia, okazało się to pusta ciąża, pęcherzyk rósł cały czas ale zarodka nie ma.
Peauela
Moderator
Tak mi przykro ściskam Cię mocno i myślę o TobieNiestety zostajemy w szpitalu na wywołanie poronienia, okazało się to pusta ciąża, pęcherzyk rósł cały czas ale zarodka nie ma.
AnaBloom
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro, współczuję z całego serca ŚciskamNiestety zostajemy w szpitalu na wywołanie poronienia, okazało się to pusta ciąża, pęcherzyk rósł cały czas ale zarodka nie ma.
kamilaa919
Bardzo Ci współczuję, trzymaj sięNiestety zostajemy w szpitalu na wywołanie poronienia, okazało się to pusta ciąża, pęcherzyk rósł cały czas ale zarodka nie ma.
AnaBloom
Zaangażowana w BB
Ja już po pierwszej wizycie, jest ulga Jest ładny pęcherzyk ciążowy, jest zarodek (8 mm), jest serduszko – gin nie mierzyła dopplerem, żeby na tym etapie jakoś nie zaszkodzić, ale było widać szybkie mryganie, wg niej jest wszystko w porządku. Wiek z USG (6+5) praktycznie pokrywa się z tym z OM (6+4).
Kolejna wizyta za dwa tygodnie – na moje życzenie, dla świętego spokoju. Lekarka kazała przyjść do miesiąca czasu, ale od razu jej powiedziałam, że chciałabym szybciej, bo się stresuję.
Co ciekawe nie założyła mi tym razem karty ciąży na pierwszej wizycie, powiedziała, że na kolejnej, jak przyjdę z wynikami wszystkich zleconych badań W poprzedniej ciąży zakładała mi od razu. Jak to u Was było z tymi kartami?
Kolejna wizyta za dwa tygodnie – na moje życzenie, dla świętego spokoju. Lekarka kazała przyjść do miesiąca czasu, ale od razu jej powiedziałam, że chciałabym szybciej, bo się stresuję.
Co ciekawe nie założyła mi tym razem karty ciąży na pierwszej wizycie, powiedziała, że na kolejnej, jak przyjdę z wynikami wszystkich zleconych badań W poprzedniej ciąży zakładała mi od razu. Jak to u Was było z tymi kartami?
kamilaa919
Mi założył na pierwszej, ale większość badań razem z grupą krwi miałam zrobioneJa już po pierwszej wizycie, jest ulga Jest ładny pęcherzyk ciążowy, jest zarodek (8 mm), jest serduszko – gin nie mierzyła dopplerem, żeby na tym etapie jakoś nie zaszkodzić, ale było widać szybkie mryganie, wg niej jest wszystko w porządku. Wiek z USG (6+5) praktycznie pokrywa się z tym z OM (6+4).
reklama
Indira
Początkująca w BB
Mogę priv?bardzo mi przykro. Też przechodziłam przez wywoływane poronienia. Trzymaj się Kochana