Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dziś równo 6 a też wizyta za tydz. Już się nie mogę doczekać. A zaczęłam się trochę stresować czy usłyszę serduszkoJa dziś też 6+1 a wizytę mam za tydzień. Dawajcie dziewczyny znać jak tam
Ja teżHaha trochę nas ma termin na 25 czerwca nie ? Trójka na pewno
Hej, nie stresuj się na zapas Idziesz do lekarza, którego znasz czy to Twoja pierwsza wizyta u niego?Masakra z tymi lekarzami. Czym więcej tu czytam tym bardziej się stresuje moja wizytą. Obyśmy do tego czerwca wszystkie się tu wdziały
Dużo dziewczyn tak miało,że skracała się też w drugiej ciąży ale też są takie które nie miały skracającej szyjki .Powiedz o tym ja wizycie to będą baczniej Ci się przyglądać.Dziewczyny czy któraś miała problemy w pierwszej ciąży ze skracająca się szyjka? Czy to jest reguła że w drugiej ciąży będzie powtórka?
Miałam w każdej i każda donoszonaDziewczyny czy któraś miała problemy w pierwszej ciąży ze skracająca się szyjka? Czy to jest reguła że w drugiej ciąży będzie powtórka?