reklama
Ja mam dziś równo 6 a też wizyta za tydz. Już się nie mogę doczekać. A zaczęłam się trochę stresować czy usłyszę serduszkoJa dziś też 6+1 a wizytę mam za tydzień. Dawajcie dziewczyny znać jak tam
Ja teżHaha trochę nas ma termin na 25 czerwca nie ? Trójka na pewno
AnaBloom
Zaangażowana w BB
Hej, nie stresuj się na zapas Idziesz do lekarza, którego znasz czy to Twoja pierwsza wizyta u niego?Masakra z tymi lekarzami. Czym więcej tu czytam tym bardziej się stresuje moja wizytą. Obyśmy do tego czerwca wszystkie się tu wdziały
W razie gdyby okazał się mało pomocny czy nieempatyczny, można szukać innego. To ważne, żebyśmy się czuły zaopiekowane przez specjalistę. Będzie dobrze
Myślę też, że na podstawie doświadczeń Dziewczyn tu można sobie stworzyć na kartce czy w notatkach w telefonie listę pytań czy wątpliwości i po prostu je przeczytać lekarzowi – wtedy się na pewno nie zapomni
Doris11
Zaciekawiona BB
Hej, dołączam U mnie bardziej środek miesiąca - 16.06 To będzie mój pierwszy raz, wszystko jest tak bardzo nowe.. szukam bezpiecznych przestrzeni żeby móc dowiedzieć się jak najwięcej, niestety z wielkim bólem nie będzie przy mnie mojej mamy, która odeszła 3lata temu ale wierzę, że z góry kibicuje i bardzo się cieszy. Natomiast z tego też powodu szukam podpowiedzi u doświadczonych już mam
Doris11
Zaciekawiona BB
Dodam tylko, że ja mam dziś 7+3, za mną już 2 USG - jedno kontrolne, drugie na wizycie u gineko prowadzącej i serduszko pięknie bije Wizyta była tak wcześnie z powodu bardzo złego samopoczucia, mdłości non stop, wyczerpanie i co jakiś czas potężny głód i tak w kółko, potrzebowałam zwolnienia do pracy bo nie miałam sił żeby wysiedzieć przed komputerem Trudno mi sobie poukładać to w głowie i mam jeszcze szczątkowe wyrzuty sumienia z powodu zwolnienia ale wiem doskonale, że to było po prostu odpowiedzialne posunięcie, bo nie byłam w stanie robić swojej pracy na 100% Z natury jestem mega żywiołowa i nie umiem wyleżeć, a tu nagle leżę plackiem bo nic innego nie mam siły Dajcie znac, jak Wy się czujecie Mam też wizytę na prenatalne na 3.12 + zrobiłam wszystkie badania z krwi i mocz
93kora
Fanka BB :)
Dużo dziewczyn tak miało,że skracała się też w drugiej ciąży ale też są takie które nie miały skracającej szyjki .Powiedz o tym ja wizycie to będą baczniej Ci się przyglądać.Dziewczyny czy któraś miała problemy w pierwszej ciąży ze skracająca się szyjka? Czy to jest reguła że w drugiej ciąży będzie powtórka?
reklama
Miałam w każdej i każda donoszonaDziewczyny czy któraś miała problemy w pierwszej ciąży ze skracająca się szyjka? Czy to jest reguła że w drugiej ciąży będzie powtórka?