997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
W połowie listopada wchodziMam tak samo z drwalem ! miłość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W połowie listopada wchodziMam tak samo z drwalem ! miłość
To już niebawemW połowie listopada wchodzi
Dodatniąa masz dodatnią czy ujemną?
Omnomnommom! Jak wyjdą mi dobrze prenatalne to wjeżdżam w drwala jak reksio w szynkę15 ma być, ja już wiem co wtedy będę jadła na obiad my już odliczamy xd
to u mnie właśnie tak się dzieje. Nie wiedziałam jeszcze,że jestem w ciąży a mały strasznie się wkurzał na piersi a to przez to ,że mi brakowało pokarmu . Teraz jeszcze raz w nocy pije , więcej nie naprodukuje ale powiem Wam,że bez problemu mogłabym dać mu butelkę ale jakoś tak mi ciężko go zupełnie odstawićJak byłam w drugiej ciąży to synek mi się sam odstawił,a bardziej to że zanikło mi mleko
ja przyznam się , że płakałam jak się odstawił od piersi. On był na to gotowy ,a ja psychicznie nie byłam może to się wydawać głupie ale strasznie to przeżywałamto u mnie właśnie tak się dzieje. Nie wiedziałam jeszcze,że jestem w ciąży a mały strasznie się wkurzał na piersi a to przez to ,że mi brakowało pokarmu . Teraz jeszcze raz w nocy pije , więcej nie naprodukuje ale powiem Wam,że bez problemu mogłabym dać mu butelkę ale jakoś tak mi ciężko go zupełnie odstawić
na zdrówko niech Ci idzie ja jeszcze kilka dni temu miałam mega apetyt a teraz jest katastrofa i jak w poprzedniej ciąży wchodzą mi tylko tosty z masłem
no właśnie ja mam też mega blokadę gdzieś w głowie bo wiem ,że to na dobre zamknie jakiś etap a ja nie za bardzo chce go zamykaćja przyznam się , że płakałam jak się odstawił od piersi. On był na to gotowy ,a ja psychicznie nie byłam może to się wydawać głupie ale strasznie to przeżywałam