reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Jak byłam w drugiej ciąży to synek mi się sam odstawił,a bardziej to że zanikło mi mleko 🙈
to u mnie właśnie tak się dzieje. Nie wiedziałam jeszcze,że jestem w ciąży a mały strasznie się wkurzał na piersi a to przez to ,że mi brakowało pokarmu . Teraz jeszcze raz w nocy pije , więcej nie naprodukuje 🤗ale powiem Wam,że bez problemu mogłabym dać mu butelkę ale jakoś tak mi ciężko go zupełnie odstawić 🙈

A dziewczyny miała któraś z was plamienia krwią? U mnie pojawiły się w poniedziałek, lekarz przepisał duphaston ale brzuch po kilku krokach twardy, bolący. Myślicie, że może to być kwestią zagnieżdżenia zarodka? Dziś 5+2

to u mnie właśnie tak się dzieje. Nie wiedziałam jeszcze,że jestem w ciąży a mały strasznie się wkurzał na piersi a to przez to ,że mi brakowało pokarmu . Teraz jeszcze raz w nocy pije , więcej nie naprodukuje 🤗ale powiem Wam,że bez problemu mogłabym dać mu butelkę ale jakoś tak mi ciężko go zupełnie odstawić 🙈
ja przyznam się , że płakałam jak się odstawił od piersi. On był na to gotowy ,a ja psychicznie nie byłam🙈 może to się wydawać głupie ale strasznie to przeżywałam🙈

reklama
Do góry