reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja dzisiaj też na oddaniu krwi tylko że na glukozę i TSH ;) mam nadzieję że wyjdzie okej
Glukoza już jest i jest niziutka więc mi nawet nie zrobią krzywej przy niej a TSH zobaczymy :) ja też mam zęba do robienia ale u mnie akurat nie boli, nie pulsuje i nic mimo że się kwalifikuje do kanałowego więc uznałam że ten miesiąc to może jeszcze zaczekać chyba że coś się pogorszy to idę od razu. Jakbym lmiala ostry stan zapalny to raczej bym poszła, dentyści umieją obchodzić się z ciężarnymi :)

reklama
Ja dzisiaj też na oddaniu krwi tylko że na glukozę i TSH ;) mam nadzieję że wyjdzie okej
Glukoza już jest i jest niziutka więc mi nawet nie zrobią krzywej przy niej a TSH zobaczymy :) ja też mam zęba do robienia ale u mnie akurat nie boli, nie pulsuje i nic mimo że się kwalifikuje do kanałowego więc uznałam że ten miesiąc to może jeszcze zaczekać chyba że coś się pogorszy to idę od razu. Jakbym lmiala ostry stan zapalny to raczej bym poszła, dentyści umieją obchodzić się z ciężarnymi :)
Zwłaszcza, że w ciąży leczenie jest darmowe i kanałowa do 3 kanałów także warto powalczyć i dentysty o ładne zęby 😬

Nieśmiało się witam😉
Pierwsza ciąża, 32 lata, 2.5roku starań.
Pierwszy cykl na Clo.
Dziś beta - czekam na wyniki. (Jest 55!😍)
Jestem 4+4. Pozytywny test dopiero 14dpo.
Termin z aplikacji 29.06🥹

Załączniki

• 51EE6ADA-EEB9-4928-98AC-6BA9B09AB110.jpeg
    51EE6ADA-EEB9-4928-98AC-6BA9B09AB110.jpeg
    518,3 KB · Wyświetleń: 91
  • 162EE1FC-4E5F-4246-AD79-C1BC5DF9F96E.jpeg
    162EE1FC-4E5F-4246-AD79-C1BC5DF9F96E.jpeg
    363,2 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Hej. Ja tracę nadzieję. Mam przyrost 16% przez 12 dni, bo tyle minęło od ostatniej bety. W piątek zrobię jeszcze raz ale już przestaje się łudzić 😔
Moim zdaniem, ważna będzie następna beta za 48h. Mi przyrost wyszedł 40%, ale to było w 4 dni, a potem na pewno jeszcze zwolnił i jakbym zrobiła po takim czasie też bym miała malutki. Nie wiesz póki co czy to beta spadkowa czy nie, więc do piątku jeszcze się nie załamuj :)

reklama
Do góry