reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja jestem tak zestresowana że nie pamiętam kiedy tak ostatnio miałam, jutro w pracy mamy kontrolę sanepidu to powiedziałam że się tym stresuje, bo było po mnie widać:) jadę odebrać męża, do domu się przebrać i na wizytę, trzymajcie kciuki (ale mam dopiero na 16:45)

reklama
Hej. Już po wizycie. Jest serduszko.
140 uderzeń na minutę. Długość płodu 8.5 mm. Lekarz mówi że wszystko super ale ja bym chciała żeby był odrobinę większy 😆
Według aplikacji 7+5. Dostałam skierowanie na prenatalne na za miesiąc i wszystkie inne badania mam zacząć robić i z nimi się zgłosić po kartę ciąży.

podpinam się pod pytanie, ja myślę żeby iść do szkoły rodzenia, ale żeby chodzić na wizyty prywatne do położnej? Przydaje się coś takiego?
ja od chyba 20tyg chodziłam raz w tyg na spotkania z położna. Słuchała serduszka bobasa na każdej wizycie, omawialiśmy kalendarz szczepień, karmienie piersią, poród naturalny, cesarkę, podnoszenie noworodka, pielęgnacje noworodka itd. Mi bardzo się przydało zwłaszcza, ze to była moje pierwsza ciąża. I wcale nie prywatnie a na NFZ 😊

reklama
Do góry