Ja też nie robiłam przyrostu. Tylko raz zbadałam bo kreski na teście były bardzo delikatne. W pierwszej ciąży nie robiłam ani razuKurcze czy tylko ja nie robiłam przyrostów bety?
Po pierwsze u mnie nawet przy książkowych przyrostach wcześniejsze ciążę przestawały się rozwijać więc nic ten wynik dla mnie nie znaczy.
A po drugie chciałam sobie stresu oszczędzić . Pęcherzyk już widziałam . Betę zrobiłam raz i była już 9700 więc przyrosty już i tak nie byłyby książkowe a teraz czekam na rozwój sytuacji.
reklama
ja po tych wczorajszych spałam dzisiaj do 14! Wstałam tylko po 10 wzięłam kolejną dawkę i dalej w kimę. Na szczęście mąż siedział z młodą i pracuje z domu to mógł na nią popatrzeć, potem poszła na drzemkę to ja z nią. A teraz gotuje pomidorówkę. I jaki ja mam ciąg do mięsa! Zjadłam całe mięso że skrzydełka indyka. W poprzedniej ciąży miałam ogromny wstręt do mięsa a teraz samo mięso mogłabym jesc. Może rzeczywiscie tym razem będzie chłopakA mnie te gumy w poprzedniej ciąży nie pomagały, a miałam łagodniejsze objawy niż teraz. Dziś Pani dr przepisała mi tabletki na nudnosci na receptę, ale zobaczymy jak to będzie bo przeczytałam w ulotce że mogą powodować senność i żeby nie prowadzić pojazdu po nich, a pani dr twierdziła że można bo pytałam dokładnie o to bo dla mnie to ważne. Nie dam rady bez auta funkcjonować.
ja nie robiłam wcale. W pierwszej też nie robiłam.Kurcze czy tylko ja nie robiłam przyrostów bety?
Po pierwsze u mnie nawet przy książkowych przyrostach wcześniejsze ciążę przestawały się rozwijać więc nic ten wynik dla mnie nie znaczy.
A po drugie chciałam sobie stresu oszczędzić . Pęcherzyk już widziałam . Betę zrobiłam raz i była już 9700 więc przyrosty już i tak nie byłyby książkowe a teraz czekam na rozwój sytuacji.
rozpuszczalna30
Fanka BB :)
Mnie w jednej ciągnęło do mięsa, a w drugiej na sam widok było mi nie dobrze a mam dwóch chłopcówja po tych wczorajszych spałam dzisiaj do 14! Wstałam tylko po 10 wzięłam kolejną dawkę i dalej w kimę. Na szczęście mąż siedział z młodą i pracuje z domu to mógł na nią popatrzeć, potem poszła na drzemkę to ja z nią. A teraz gotuje pomidorówkę. I jaki ja mam ciąg do mięsa! Zjadłam całe mięso że skrzydełka indyka. W poprzedniej ciąży miałam ogromny wstręt do mięsa a teraz samo mięso mogłabym jesc. Może rzeczywiscie tym razem będzie chłopak
Evela.6
ja w poprzedniej ciąży nie mogłam patrzeć na mięso i był chłopak . A teraz mogłabym jeść tylko mięso i ogórki kiszoneja po tych wczorajszych spałam dzisiaj do 14! Wstałam tylko po 10 wzięłam kolejną dawkę i dalej w kimę. Na szczęście mąż siedział z młodą i pracuje z domu to mógł na nią popatrzeć, potem poszła na drzemkę to ja z nią. A teraz gotuje pomidorówkę. I jaki ja mam ciąg do mięsa! Zjadłam całe mięso że skrzydełka indyka. W poprzedniej ciąży miałam ogromny wstręt do mięsa a teraz samo mięso mogłabym jesc. Może rzeczywiscie tym razem będzie chłopak
Mrs.Alice
Dawaj znać po wizycie ! :*Dziś pierwsza wizyta w tej ciąży. Czy się stresuje? W sumie to nie. Mam takie podejście tym razem, że co ma być, to będzie i nie mam wpływu na to czy wizyta będzie udana, czy nie, wiec podchodzę do tego z dużym dystansem, żeby nie wpaść w jakąś ruinę, gdybym usłyszała coś złego. Dzisiaj np uznałam, ze w sumie to nie czuje się jakbym była w ciąży Ale wszystko się okaże o 16:00, wtedy wchodzę do gabinetu.
No i jeśli ktoś dziś tez ma wizytę, to trzymam kciuki za same dobre informacje! Wysyłam Wam dobrą energię!
Mrs.Alice
Ja nie robiłam w tej ciazy nawet jeden raz. Nie widzę sensu. Po testach poszłam do ginekologa , był pęcherzyk i mini zarodek. Potem już zarodek z serduszkiem. Za tydzień mam wizytę kolejna. Objawy czuje, brzuch ciągnie, kłuje. Nie ma sensu biegać co chwile na krew i się stresować. Lepiej podejść do ginekologaKurcze czy tylko ja nie robiłam przyrostów bety?
Mrs.Alice
Z jakiej racji duphaston ? Boli , twardnieje Ci brzuch ? Czy tak w razie czego ?No i nic jeszcze nie było widać dostałam receptę na duphaston i następna wizyta 30.10...
reklama
koko.sanka
Dzień dobry! Jest mnie tu ostatnio mniej, ale to dlatego, że jak przychodzę z pracy, robię obiad, idę spać, wstaję, ogarniam wieczorną toaletę, dalej idę spać, potem idę do pracy i koło się zamyka ale wszystko czytam na bieżąco
U nas dzisiaj rano był 1 stopień i szron na dachach i trawie ja wizyta jutro, trzymam kciuki za dziewczyny i dzisiejsze wizyty, dawajcie znać jak tam!
U nas dzisiaj rano był 1 stopień i szron na dachach i trawie ja wizyta jutro, trzymam kciuki za dziewczyny i dzisiejsze wizyty, dawajcie znać jak tam!