reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Był zarodek 3 mm, pęcherzyk żółtkowy 5 mm. Serduszko niby się coś ruszało ale bardzo wolno że maszyna nie zaliczała jako bicia serca. Wielkość pęcherzyka żółtkowego niby wskazuje na 6+1 ale dwa tyg temu wielkość pęcherzyka ciążowego wskazywała na tydzień 5. Wiem że jest źle.
to masz bardzo podobnie jak ja, z tym że ja dwa tyg wcześniej nie byłam u lekarza i żyje w nieświadomości czy wtedy było ok, dopiero za 2 tyg się dowiem. No i ja jestem dobrej myśli, ludzki organizm jest dziwny, moja ciąża wyszła młodsza o 11 dni względem tego co okres pokazuje, więc też sporo i ginekolog mi powiedziała że zarodek ma 3 mm ale ze na tym etapie to ona to tak bardzo na oko jest w stanie powiedzieć bo jest za mały po prostu.

reklama
Ja dzisiaj powiedziałam w pracy, mam teraz dziwna atmosferę xD od wczoraj się tak źle czuje jak tylko jestem w domu, wymiotowałam, głowa mnie boli bardzo. A jak jestem w pracy to wszystko super, normalnie się czuje:) właśnie leżę i walczę o utrzymanie bigosu w brzuchu, żeby się choć trochę zdążyło strawić zanim zwymiotuje:)

Bardzo chciałabym z Wami zostać. Mam nadzieję że mój mały Ziarnek nadal walczy, ale ciężko mi na to wszystko patrzeć z optymizmem 😔
więc jak ty byłaś wcześniej to może po prostu lekarz się trochę pomylił, tutaj 1mm robi duża różnicę :) objawy spadają jak progesteron spada, nie beta, tak mi się przynajmniej wydaje.

Ja dzisiaj powiedziałam w pracy, mam teraz dziwna atmosferę xD od wczoraj się tak źle czuje jak tylko jestem w domu, wymiotowałam, głowa mnie boli bardzo. A jak jestem w pracy to wszystko super, normalnie się czuje:) właśnie leżę i walczę o utrzymanie bigosu w brzuchu, żeby się choć trochę zdążyło strawić zanim zwymiotuje:)
Ja powiem dopiero po prenatalnych 🙈 jak się uda tyle ukrywać 🤣

reklama
Do góry