reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Przy takiej becie to powinien być już zarodek z serduszkiem tak mi się wydaje 🙈 a co u ginekologa było widać? Wybacz ,ale nie pamiętam 🙈
Był zarodek 3 mm, pęcherzyk żółtkowy 5 mm. Serduszko niby się coś ruszało ale bardzo wolno że maszyna nie zaliczała jako bicia serca. Wielkość pęcherzyka żółtkowego niby wskazuje na 6+1 ale dwa tyg temu wielkość pęcherzyka ciążowego wskazywała na tydzień 5. Wiem że jest źle.

Gdzieś czytałam że jak beta spada to zanikają objawy ciążowe, a mnie piersi tak strasznie bolą że wytrzymać nie idzie 😥 i chyba brzuch mnie już na okres boli 🥺

Był zarodek 3 mm, pęcherzyk żółtkowy 5 mm. Serduszko niby się coś ruszało ale bardzo wolno że maszyna nie zaliczała jako bicia serca. Wielkość pęcherzyka żółtkowego niby wskazuje na 6+1 ale dwa tyg temu wielkość pęcherzyka ciążowego wskazywała na tydzień 5. Wiem że jest źle.
mimo wszystko nadal trzymam kciuki!

reklama
Coś takiego znalazłam. (W myśl zasady tonący brzytwy się chwyta) 🥺

Załączniki

• Screenshot_2023-10-25-15-42-33-824_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-25-15-42-33-824_com.android.chrome.jpg
    215,6 KB · Wyświetleń: 87
Do góry