Wiola.G1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje też Ja mam wizytę w czwartek, Oj to będzie stres czy jest zarodekHehe, moje też
Odliczam już do wizyty.
Kto wizytuje w przyszłym tygodniu?
Na normy nie patrz. Za duże widełki.Któraś robiła betę w Alabie? I ma normy?
Będzie. Musi. Nie ma innej opcji.Moje też Ja mam wizytę w czwartek, Oj to będzie stres czy jest zarodek
aaa oby w takim razie teraz rosła serduszko od 10 tys więc zobaczymy co los przyniesie... Trzymajcie kciukiNa normy nie patrz. Za duże widełki.
Trzymamy cały czasaaa oby w takim razie teraz rosła serduszko od 10 tys więc zobaczymy co los przyniesie... Trzymajcie kciuki
Do kiedy masz zostać w szpitalu ?aaa oby w takim razie teraz rosła serduszko od 10 tys więc zobaczymy co los przyniesie... Trzymajcie kciuki
myślę że do wtorku na pewno bo we wtorek betę zrobiąDo kiedy masz zostać w szpitalu ?
Ja mam w poniedzialek potwierdzenie pecherzykaHehe, moje też
Odliczam już do wizyty.
Kto wizytuje w przyszłym tygodniu?
Trzymam kciuki zresztą, za nas wszystkie trzymamJa mam w poniedzialek potwierdzenie pecherzyka