reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Hej hej, ja zaglądam 😀 u mnie też za kilka dni już trzeci trymestr. Pierwszy znośnie, drugi tez jako tako. Czasem jakaś zgaga ale ogólnie to nie jest źle. Miałam w drugim trymestrze duże bóle brzucha i musiałam przestać pracować w 6 miesiącu bo już nie szło... Teraz odkąd nie pracuje to czuje się znacznie lepiej.

W nocy już czasami średnio się śpi, trochę muszę powalczyć aby wygodnie się ułożyć.

Waga zaczęła ostatnio dosyć szybko rosnąć. Boje się trochę, że teraz już do porodu będzie tak szybko szło. Postaram się jeszcze bardziej ograniczyć słodycze itp. No ale aby dzidziuś był zdrowy a później powalczę aby schudnąć.

W sobotę idę na usg to będzie 27 tydzień i jestem bardzo ciekawa jak mały rośnie i ile już mniej więcej waży.

Ja mam termin na 30 czerwca :) ale  ogólnie cały czerwiec to już pewnie będę jak na szpilkach bo nigdy nie wiaodmo kiedy bobas się zdecyduje na przyjście 😀

Do góry