Słuchajcie, wiem, ze troche pozno , ale czy sa jeszcze przyjęcia do grupy prywatnej ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas od pierwszych prenatalnych dziewczynka i zostało potwierdzenie ogólnie przez trzech lekarzy Teraz 23 tydzień i nadal dziewczynka mam nadzieję, że już tak zostanieHej dziewczyny, znacie już płeć maluszków? Ja od początku byłam przekonana, że będzie chłopak, więc jak lekarz mi to powiedział w około 14 tygodniu to wcale nie miałam watlipowości. Wczoraj byłam na USG i okazuje się, że dziewczynka także "zmiana płci" w 22 tygodniu Jak to było u Was?
Ja też mam nadzieję, że już tak zostanie, bo trochę oszalalam na punkcie falbanek u nas będzie WeronikaU nas od pierwszych prenatalnych dziewczynka i zostało potwierdzenie ogólnie przez trzech lekarzy Teraz 23 tydzień i nadal dziewczynka mam nadzieję, że już tak zostanie
Hihi ja tez na samym początku byłam przekonana, że chłopiec na pokładzie a teraz już nie wyobrażam sobie aby była zmiana. Śliczne imie WeronikaJa też mam nadzieję, że już tak zostanie, bo trochę oszalalam na punkcie falbanek u nas będzie Weronika
U mnie tez 3 lekarzy potwierdziło dziewczynkę .U nas od pierwszych prenatalnych dziewczynka i zostało potwierdzenie ogólnie przez trzech lekarzy Teraz 23 tydzień i nadal dziewczynka mam nadzieję, że już tak zostanie
Tez myślimy nad tym imieniem .Ja też mam nadzieję, że już tak zostanie, bo trochę oszalalam na punkcie falbanek u nas będzie Weronika
U mnie narazie wychodzi zawsze gdzieś fałdką . Mam nadzieje ,ze będzie się udawało zawsze gdzieś ja złapać .Dziewczyny czy któraś z Was ma zastrzyki z heparyny? Jak ogarniacie to z coraz większym brzuszkiem? Za niedługo nie będę miała jak złapac fałdki Czy wkłuwacie się w inne miejsca?
Ja tez mam cichą nadzieję, że tak będzie do końca, ale jak nie? To gdzie? Następna wizyta u lekarza 10 marca trzeba będzie się dopytaćU mnie tez 3 lekarzy potwierdziło dziewczynkę .
Tez myślimy nad tym imieniem .
U mnie narazie wychodzi zawsze gdzieś fałdką . Mam nadzieje ,ze będzie się udawało zawsze gdzieś ja złapać .
Weronika nad takim się najbardziej utożsamiamy ,a jak wyjdzie zobaczymy .Ja tez mam cichą nadzieję, że tak będzie do końca, ale jak nie? To gdzie? Następna wizyta u lekarza 10 marca trzeba będzie się dopytać
I jakie Imię wybrane dla dziewczynki?
My już przerobiliśmy Michalinę i Marcelinę. Mój brat koniecznie chce przeforsować Marcelinę ale ja już nie zmienię zdania i zostaje TośkaWeronika nad takim się najbardziej utożsamiamy ,a jak wyjdzie zobaczymy .