Ja też brałam nystatynę. Kazał mi wtedy 5 dni więc mam jeszcze 5 tabletek. Dopytam się czy ich nie zaaplikować.Też mam infekcje teraz. Biorę nystatynę. Od 4 miesiecy mam w kółko infekcje. Biorę tabletki, 2 tygodnie spokój i znowu w kółko. Wcześniej nie miałam prawie wcale z tym problemu. Mąż był u lekarza i na badaniu nasienia i nic nie wykryło a ja ciągle w kółko. Teraz mam po tym.jak dwa razy miałam USG i znowu mi coś naruszyli w środku i się zaczęło pieczenie. Mam nadzieję, że to ostatni raz juz
reklama
KAROLA2525
Fanka BB :)
Ja dzis mam lenia na maxa taka godzina a ja w łóżku kawa w łóżku
Dobrej niedzieli kobietki
@Kwiatuszek1234 lepszego samopoczucia!!
Dobrej niedzieli kobietki
@Kwiatuszek1234 lepszego samopoczucia!!
daszencja
Aktywna w BB
i jak, przyjęła się?Wlasnie jem w łóżku z waszego polecenia Bułke z maslem..zobaczymy..ale idzie mi powolutku bardzo
Bazylia_i_parmezan
Z drugiej strony fb wydaje mi się taki bardziej uporządkowany, można odpowiadać w konkretnych wątkach.Dlatego grupa zamknięta lepiej gdyby była tu niż na fb
Mb_
jak to nie pomoże to spróbuj sucharki albo krakersy (mi wchodziły solone)Wlasnie jem w łóżku z waszego polecenia Bułke z maslem..zobaczymy..ale idzie mi powolutku bardzo
Dodulina20
Dlatego grupa zamknięta lepiej gdyby była tu niż na fb
Też wolę grupę tutaj niż na Facebooku, tam mi się trudno odnaleźć mimo że piszemy z dziewczynami od ponad roku.
A poza tym tutaj jak już będzie grupa zamknięta to można porobić różne osobne wątki, np. ze zdjęciami brzuszka, właśnie zapoznawczy, jakiś zakupowy z tym co kupilysmy dla dziecka, ale też z polecajkami, promocjami itp
Aklime
Witajcie dziewczyny nazywam się Emilia. Wybaczcie, ale nie nadrobię 148 stron. chyba mogę dołączyć do czerwcowych, choć okaże się we wtorek na wizycie. Generalnie ciąża to typowe zaskoczenie, nie planowaliśmy tego zupełnie. Ale stwierdzamy, że dobrze się stało, bo ciężko byłoby się nam zdecydować na drugie. Na pokładzie wrzesniowa 2- latka, która nadal kp. cykle miałam drugie i nieregularne, ale ostatnio byłam mega zmęczona cały czas, w środę zrobiłam na odczepnego test, a tam od razu gruba krecha. W czwartek beta 87 555
Ojej faktycznie już się kształcą teczki i nóżki, ale szybko, superDziś wieczorem byłam na wizycie 8 tydz i serce biło jak dzwon !!!
Fasolka już powoli ma raczki i nóżki i nawet lekko podskakiwała
Na następnej wizycie będę miała już badania zrobione i pewnie już założą nam kartę ciąży 3.11. Wiec nie długo
reklama
Margot86
Wow ale beta. Może będą bliźniaki to się zdarza przy kpWitajcie dziewczyny nazywam się Emilia. Wybaczcie, ale nie nadrobię 148 stron. chyba mogę dołączyć do czerwcowych, choć okaże się we wtorek na wizycie. Generalnie ciąża to typowe zaskoczenie, nie planowaliśmy tego zupełnie. Ale stwierdzamy, że dobrze się stało, bo ciężko byłoby się nam zdecydować na drugie. Na pokładzie wrzesniowa 2- latka, która nadal kp. cykle miałam drugie i nieregularne, ale ostatnio byłam mega zmęczona cały czas, w środę zrobiłam na odczepnego test, a tam od razu gruba krecha. W czwartek beta 87 555
Podziel się: