Ojej, współczuję zgagi. Ja się z nią już tyle czasu mecze. Rennie i Manti mi w większości mojej zgaga pomaga.Dziewczyny a jak u was samopoczucie? Myślałam, że II połowa będzie łaskawsza, a męczy mnie zgaga...
reklama
feelthelifee
Fanka BB :)
Mi niestety nieOjej, współczuję zgagi. Ja się z nią już tyle czasu mecze. Rennie i Manti mi w większości mojej zgaga pomaga.
U mnie ok, mi dolegliwości najgorsze ustąpiły już ok 9 tyg. Teraz tylko ciężko coraz bardziejDziewczyny a jak u was samopoczucie? Myślałam, że II połowa będzie łaskawsza, a męczy mnie zgaga...
94i
hejkaHejka dziewczyny jak się czujecie? Jaknwasze maluszki? Szaleją w brzuszku? Jakieś wiadomości z badań od lekarzy?
Ja wizytę mam we wtorek, jutro z rana na bad. krwi idę
Ignacy bardzo spokojny
No to moja Młoda ostatnio szalejehejka
Ja wizytę mam we wtorek, jutro z rana na bad. krwi idę
Ignacy bardzo spokojny
Daj znac jak po lekarzu we wtorek.
Ja dzisiaj zauważyłam, że kostki mi puchną i nie wiem czy to źle? Jestem w 25 tygodniu.
94i
na pewno dam znaćNo to moja Młoda ostatnio szaleje
Ja dzisiaj zauważyłam, że kostki mi puchną i nie wiem czy to źle? Jestem w 25 tygodniu.
Sylwanka89
Coś wcześnie oby nic poważnego lepiej kontrolować takie coś . U mnie tez 25tc aktualnie .No to moja Młoda ostatnio szaleje
Też mi się wydaje, że coś wcześnieCoś wcześnie oby nic poważnego lepiej kontrolować takie coś . U mnie tez 25tc aktualnie .
Wizytę mam dopiero 30.03
Jak nie zejdzie, albo będzie większa to we wtorek napisze do lekarki, zmartwiona tym jestem.
reklama
Moja ostatnio coraz częściej daje o sobie znać i intensywniej się ruszaHejka dziewczyny jak się czujecie? Jaknwasze maluszki? Szaleją w brzuszku? Jakieś wiadomości z badań od lekarzy?
Podziel się: