Mb_
Fanka BB :)
@ooska @Justinajoe @bluemon @alexandra1990 tak chciałyście dołączyć do naszego forum pisząc tutaj, a gdy macie już aktywne linki to żadna z was się nie odezwała…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam nipt test i z krwi wiedziałam jaka płeć, wiec u mnie pomyłek nie byloHej dziewczyny, znacie już płeć maluszków? Ja od początku byłam przekonana, że będzie chłopak, więc jak lekarz mi to powiedział w około 14 tygodniu to wcale nie miałam watlipowości. Wczoraj byłam na USG i okazuje się, że dziewczynka także "zmiana płci" w 22 tygodniu Jak to było u Was?
ja od początku czułam, że będzie dziewczynka, robiłam też test sanco i już na wczesnym etapie miałam potwierdzenie z wyników, że będzie córka chociaż mąż długo liczył na to, że na usg wyjdzie synHej dziewczyny, znacie już płeć maluszków? Ja od początku byłam przekonana, że będzie chłopak, więc jak lekarz mi to powiedział w około 14 tygodniu to wcale nie miałam watlipowości. Wczoraj byłam na USG i okazuje się, że dziewczynka także "zmiana płci" w 22 tygodniu Jak to było u Was?
U mnie identycznieja miałam nipt test i z krwi wiedziałam jaka płeć, wiec u mnie pomyłek nie bylo
U mnie się pojawiła jakoś tydzień temu (obecnie 24+5)Dziewczyny, a macie już kresę na brzuchu? (chyba linea negra to się nazywa), ja zaraz kończę 2 trymestr i u mnie ani śladu
ja nieDziewczyny, a macie już kresę na brzuchu? (chyba linea negra to się nazywa), ja zaraz kończę 2 trymestr i u mnie ani śladu
Od początku czułam, że będzie chłopczyk i akurat się nie pomyliłam Już kilku lekarzy po USG potwierdzało, więc myślę, że u mnie tak zostanieHej dziewczyny, znacie już płeć maluszków? Ja od początku byłam przekonana, że będzie chłopak, więc jak lekarz mi to powiedział w około 14 tygodniu to wcale nie miałam watlipowości. Wczoraj byłam na USG i okazuje się, że dziewczynka także "zmiana płci" w 22 tygodniu Jak to było u Was?