reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Masz racje,ale jak by nie bylo ten strach jest😥
ja też przed każdą kolejną wizyta się stresuje czy wszystko będzie dobrze, ale chyba taki lekki strach będzie nam już towarzyszył z wizyty na wizytę, taki już los mateczki 😉 ja mam jutro wizytę i już mnie lekki stresik łapie czy wszystko tam dobrze, tym bardziej że ten krwiak mnie zmartwił na początku, mam nadzieję że już go nie będzie i że mi lekarz złagodzi areszt domowy łóżkowy 😉

Masz racje,ale jak by nie bylo ten strach jest😥
rozumiem, ale niestety stres będzie nam towarzyszył przez całą ciążę, a później będzie strach o dziecko po porodzie. Także po prostu trzeba jakoś nauczyć się nad tym panować i radzić sobie 🥺 jak zauważysz, że zaczyna ci się to już wymykać spod kontroli i nie będziesz sama potrafiła nad tym zapanować to pomyśl o psychoterapii 😉

reklama
Do góry