Wiol86
Fanka BB :)
ja tym razem nie, ale pierwszą córkę urodziłam w Warszawie na Żelaznejja myślę o Karowej, na stronie mają fajnie wszystko opisane jeśli chodzi o oddział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tym razem nie, ale pierwszą córkę urodziłam w Warszawie na Żelaznejja myślę o Karowej, na stronie mają fajnie wszystko opisane jeśli chodzi o oddział
ja po dwóch porodach z mężem nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Dla mnie to było ogromne wsparcie psychiczne.Ja właśnie mam tylko nadzieję, że będzie mógł być ze mną mąż przy porodzie, a jak nie mąż to mama, bo pracuje obok szpitala (nie wiem czy mąż będzie w stanie dojechać do mnie jak będzie w pracy, bo też za bardzo z telefonu nie korzysta w pracy), bo nasłuchałam się już sporo jak kobieta sama rodziła i personel nie traktował jej dobrze..
trzymam kciuki! Napisz później co i jak.Hej dziewczyny od poniedziałku witam się z wami z oddziału leżę właśnie i czekam na badanie mam nadzieję, że serduszko dalej bije jak biło jestem tu z powodu mojej cukrzycy ciążowej, pewnie będę miała zwiększona dawkę insuliny
Trzymaj sie, bedzie dobrze!Hej dziewczyny od poniedziałku witam się z wami z oddziału leżę właśnie i czekam na badanie mam nadzieję, że serduszko dalej bije jak biło jestem tu z powodu mojej cukrzycy ciążowej, pewnie będę miała zwiększona dawkę insuliny
Jeszcze czekam ale jak będę po na pewno dam znaćDaj znać jak po badaniu <3
ja rodziłam dwa razy bez znieczulenia - hardkor. Tym razem zastanawiam się czy mam zdecydować się na znieczulenieja jestem po dwóch porodach sn, dwa razy miałam znieczulenie i mam nadzieję, że teraz też się tak uda. Miałam dobre porody, świetnie poprowadzone przez położne, nie mam żadnej traumy, właściwie to samego porodu wcale się nie boję
ja jestem po dwóch porodach sn, dwa razy miałam znieczulenie i mam nadzieję, że teraz też się tak uda. Miałam dobre porody, świetnie poprowadzone przez położne, nie mam żadnej traumy, właściwie to samego porodu wcale się nie boję
czemu tym razem nie? Coś nie tak było z tamtym szpitalem?ja tym razem nie, ale pierwszą córkę urodziłam w Warszawie na Żelaznej