reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

U nas mąż pracuje i poza tym ma swoje hobby, biega, gra w tenisa . Ja ogarniam młodzież, jeżdżę z córka do szkoły baletowej . Przez fatalne samopoczucie podpuściłam sobie se sprzątaniem i nadrabiam to w każdej lepszej chwili, ale z umiarem . Mąż nigdy nie hyl se mną na żadnej wizycie , na żadnym usg, pracuje w portach kiedy chodziłam i chodzę do lekarza, trzy porody byliśmy razem, jeden nie. Teraz dopóki brzuch jest maleńki to dla niego irracjonalne, może jak dziś będę na badaniach prenatalnych to dostanę jakieś zdjevie, to bardziej to odczuje :) ogólnie ja zawsze Zosia samosia, wszystko sama i niestety tak go nauczyłam 👿 teraz zaczynam tupać noga ;) nie jestem już najmłodsza, zdrowie mi

Podupadło , tarczyca wariuje i jak mogę coś sobie odpuścić, to odpuszczam, mówię, ze jestem w przewadze i nie mamy siły ;)

Do góry