Dziękuję.❤Na tym też nam zależy,żeby nie było takie popularneNie patrzcie się na wszystkich dookoła, bo to Wam się na imię podobać a nie wszystkim. Imię bardzo ładne, a na pewno mało nadawane.
reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
My tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]Dziękuję.[emoji173]Na tym też nam zależy,żeby nie było takie popularne [emoji4]
Passtelova
Ale wybór imienia Antoś czy Staś też jest dlatego że komuś się podoba My akurat odrzuciliśmy te dwa imiona z uwagi na popularność, ale bardzo nam się podobają.My tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]
No tak to są dosyć popularne imiona.Mój chłopak mówi to samo,że to nam ma się podobać.I też nie chcielibyśmy żeby np.córka miała 5 koleżanek o tym samym imieniu w klasie.My tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]
Magdalena09
Mi osobiście też się podobają te imiona ale ze względu na ich popularność nie bierzemy ich pod uwagę [emoji846]Ale wybór imienia Antoś czy Staś też jest dlatego że komuś się podoba My akurat odrzuciliśmy te dwa imiona z uwagi na popularność, ale bardzo nam się podobają.
Magdalena09
Też jestem tego zdania [emoji846]No tak to są dosyć popularne imiona.Mój chłopak mówi to samo,że to nam ma się podobać.I też nie chcielibyśmy żeby np.córka miała 5 koleżanek o tym samym imieniu w klasie.
joszka
Ja też sie zapierałam, że nie chce popularnego imienia, nawet na początku tutaj o tym wspominałam, ale myślałam, że będzie córka problem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..
olka11135
Ja też sie zapierałam, że nie chce popularnego imienia, nawet na początku tutaj o tym wspominałam, ale myślałam, że będzie córka problem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..
U nas było tak samo
wolf2582
Zaciekawiona BB
Ja mam na oku easywalker Charley głównie dlatego,że ma mały stelaż i kółka.Laski a rozglądałyście się już za wózeczkami ?
Załączniki
reklama
Moj dzidzio byl Franek mam sentyment do tego imienia. Jak, bd 2 syn bd mial na 2 FranekJa też sie zapierałam, że nie chce popularnego imienia, nawet na początku tutaj o tym wspominałam, ale myślałam, że będzie córka problem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..