reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, a wiecie jak to jest z tymi tabletkami prenatal uno? Powinno się je brać do 12 tc, a później duo? Wizytę mam dopiero 15.12 i nie wiem co z tym tematem zrobić. Na poprzedniej wizycie nie dopytałam, bo nie wiedziałam, że są jeszcze te duo. Dopiero dzisiaj to wyczytałam
na opakowaniu pisze ze od 13 ale to chyba znaczy ze od 12+1 hmm

A ja wzięłam dosłownie w 12+6 pierwszą dawkę 😆😂 miałam wtedy teleporadę z endokrynologiem i powiedział że powinnam brać coś z żelazem i jodem więc stwierdziłam że w takim razie zaczynam duo 🙈

Mój wynik narazie tak ale jeszcze nie kompletny. Ciekawe czy do rana uzupełnia...

Załączniki

• 39df039c-6ecb-49b0-b63b-a7efc967c3e1.jpg
    39df039c-6ecb-49b0-b63b-a7efc967c3e1.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 93
Chyba że to oni dopełnia. Nawet nie pamiętam jak to było z wcześniejszym wynikiem ale kojarzę jakieś tam 1 do ilus tam

reklama
Do góry