reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Czy was też ciągnie jak sikacie? Mnie wtedy całe podbrzusze ciągnie i jakby jajniki... A tak normalnie to nic mnie nie boli tylko non stop jestem głodna a jak zjem to mi strasznie niedobrze..

reklama
Po prenatalnych, dziecko oczywiscie nie chccialo wspolpracowac [emoji28] pan doktor sie ucieszyl, ze taka szczupla jestem, ze wszystko bedzie widac przez brzuch a tu dupa [emoji28] musial dopochwowo robic. Ale wyniki wyszly super, jak u 18-stki a mam 34 lata [emoji4] przy okazji zrobilam nifty pro.

Po prenatalnych, dziecko oczywiscie nie chccialo wspolpracowac [emoji28] pan doktor sie ucieszyl, ze taka szczupla jestem, ze wszystko bedzie widac przez brzuch a tu dupa [emoji28] musial dopochwowo robic. Ale wyniki wyszly super, jak u 18-stki a mam 34 lata [emoji4] przy okazji zrobilam nifty pro.
Super że wszystko dobrze :) gratulacje :)

Super, że wszystko dobrze! :)

Ja prenatalne mam 6 grudnia i nie mogę się już doczekać. Najchętniej bym chodziła co chwile na wizyty żeby widzieć jak dziecko rośnie i czy wszystko ok 🙈

O czyli jest dla mnie nadzieją ze zrobią dopochwowo. Jeszcze wpadliśmy z mężem na szybkie żarełko przed prenatalnych [emoji38]

Hej a do kiedy macie zalecenia z duphastonem?
Nie wiem jeszcze do kiedy brać a w dodatku od 12 tygodnia powinnam brać już też prenatal Duo i nie wiem czy czekać na potwierdzenie od lekarza czy zmieniać samemu. A wizytę mam u lekarza dopiero w 13 tyogdniu. Ehhh
Ja też biorę dupka I narazie mam brać , a wizytę mam dopiero 14.12 , dziś zaczelam 11+ . Jeśli chodzi o tabletki to ja biorę femibion i dokończę 1 - mam ich jakoś 10 tabletek i zacznę 2 ale już dodałam dodatkowo dha .

Hej a do kiedy macie zalecenia z duphastonem?
Nie wiem jeszcze do kiedy brać a w dodatku od 12 tygodnia powinnam brać już też prenatal Duo i nie wiem czy czekać na potwierdzenie od lekarza czy zmieniać samemu. A wizytę mam u lekarza dopiero w 13 tyogdniu. Ehhh
Ja na wlasna reke zadnych lekow nie biore. Dupka napewno do 12 tc, zobaczymy co bedzie pozniej

reklama
Do góry